no i klask jaranie szlugów, o ile jest w miare ciepło jak najdłużej siedzieć na dworze
-bliskie ci osoby (MEGA wdzięczność się włącza, jeśli są to naprawde Twoi przyjaciele)
-albo osoba która naprawde kochasz - odlot. Sama rozmowa z nią jest jak wakacje, jak seks, jak dzień wypłaty.
To tyle. To są dla mnie obowiązkowe punkty, reszta - muzyka, impreza, kolory, światła, samo chodzenie (Lol) będzie tak zajebiste, że nie ważne co będziecie robić :) ale warto dostarczyć sobie dużo bodźców, żeby przeżyć w pełni to doświadczenie.
Dużo osób mówi, że nie poleca seksu bo ciężko dojść, ale w seksie po MDMA nie chodzi chyba o dojście po 5 minutach, tylko o samo parzenie się, to co przed orgazmem. Ciągły dotyk, który jest przyjemny razy 1000x zrobi robotę, a, że można moczyć krzyż przez godzinę, dwie lub trzy to chyba skromny bonus dla was przy takim specyfiku, czyż nie? :)
Jakbym wiedział od czego zależy kwestia stania byłbym kontent. Od ilości wzięcia specyfiku? Zapewne coś w tym jest.
01 maja 2023Nina20 pisze: hej, doradzice... zawsze bralam emkę w domu z facetem i to mi najbardziej odpowiada, ale niedługo idziemy na koncert elektronika/house i chcemy tam zarzucic. Tylko tu mam obawy, ze po pixie to zamiast bawic sie do muzyki zachce mi sie przytulania czy mocnych rozmow :p poradzcie mi jak to polaczyc, zeby byc na fali i na koncercie i po nim, zeby miec chwile do pobycia z partnerem. Koncert ma byc od 22 do 6, przed to chyba nie ma co brac bo jeszcze sie skapna i nie wpuszcza, wiec pewnie lepiej w trakcie. Tylko mam taki problem ze nie lubie dorzucac, zawsze po dorzutce zaczyna tylko glowa bolec albo inny syf sie dzieje, wiec raczej staram sie brac jedna dawke na cala noc noc niz sie bawic w dorzucanie ale tu chyba bedzie trzeba, tylko jak to madrze zrobic. Kiedy wy dorzucacie? Waze 49k :p
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.