A ten mieszany w stodole z aldrogo tez kupie skoro chodza plotki ze dobry.
Ćwiarteczka to dla bobasa.
A z allegro to sam wiesz - jak lubisz się pierdolić z ważeniem prochu to kupuj. Wg mnie modalert to najlepsza opcja na rynku.
Spróbuj na wyspany łeb całą tableteczkę jeszcze. Na mnie dziala porządnie około 7h, potem juz slabiej.
Ewentualnie rozważ armodafinil, jest mocniejszy - dla mnie osobiście aż za bardzo.
Ogólnie brakuje mi siły i koncentracji, przez długie sesje w pracy. Nie mam depresji i nigdy nie brałem niczego więcej jak zwykłe leki przeciwbólowe. kofeina działa ale krótko, a czytałem, że Modafinil nie uzależnia i działa nawet do kilku godzin.
Tak też mam to zamiar uargumentować u lekarza, ma sens wizyta u internisty czy powie mi raczej, że mam spadać na drzewo?
Inaczej by było jakby dostawali kasę w innych okolicznościach.
Z drugiej strony to nie trucizna i jest b. bezpieczny w stosunku do swoich "braci" metylofenidatów.
Jakieś tam szanse masz
Ale odstawilem juz nie chce mi sie jesc po e fajku, a po e fajku z modalertem to juz w ogole.
A musze szamac zeby miesnie po silowni mialy co jesc.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.