A ten mieszany w stodole z aldrogo tez kupie skoro chodza plotki ze dobry.
Ćwiarteczka to dla bobasa.
A z allegro to sam wiesz - jak lubisz się pierdolić z ważeniem prochu to kupuj. Wg mnie modalert to najlepsza opcja na rynku.
Spróbuj na wyspany łeb całą tableteczkę jeszcze. Na mnie dziala porządnie około 7h, potem juz slabiej.
Ewentualnie rozważ armodafinil, jest mocniejszy - dla mnie osobiście aż za bardzo.
Ogólnie brakuje mi siły i koncentracji, przez długie sesje w pracy. Nie mam depresji i nigdy nie brałem niczego więcej jak zwykłe leki przeciwbólowe. kofeina działa ale krótko, a czytałem, że Modafinil nie uzależnia i działa nawet do kilku godzin.
Tak też mam to zamiar uargumentować u lekarza, ma sens wizyta u internisty czy powie mi raczej, że mam spadać na drzewo?
Inaczej by było jakby dostawali kasę w innych okolicznościach.
Z drugiej strony to nie trucizna i jest b. bezpieczny w stosunku do swoich "braci" metylofenidatów.
Jakieś tam szanse masz
Ale odstawilem juz nie chce mi sie jesc po e fajku, a po e fajku z modalertem to juz w ogole.
A musze szamac zeby miesnie po silowni mialy co jesc.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".