A ten mieszany w stodole z aldrogo tez kupie skoro chodza plotki ze dobry.
Ćwiarteczka to dla bobasa.
A z allegro to sam wiesz - jak lubisz się pierdolić z ważeniem prochu to kupuj. Wg mnie modalert to najlepsza opcja na rynku.
Spróbuj na wyspany łeb całą tableteczkę jeszcze. Na mnie dziala porządnie około 7h, potem juz slabiej.
Ewentualnie rozważ armodafinil, jest mocniejszy - dla mnie osobiście aż za bardzo.
Ogólnie brakuje mi siły i koncentracji, przez długie sesje w pracy. Nie mam depresji i nigdy nie brałem niczego więcej jak zwykłe leki przeciwbólowe. kofeina działa ale krótko, a czytałem, że Modafinil nie uzależnia i działa nawet do kilku godzin.
Tak też mam to zamiar uargumentować u lekarza, ma sens wizyta u internisty czy powie mi raczej, że mam spadać na drzewo?
Inaczej by było jakby dostawali kasę w innych okolicznościach.
Z drugiej strony to nie trucizna i jest b. bezpieczny w stosunku do swoich "braci" metylofenidatów.
Jakieś tam szanse masz
Ale odstawilem juz nie chce mi sie jesc po e fajku, a po e fajku z modalertem to juz w ogole.
A musze szamac zeby miesnie po silowni mialy co jesc.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.