Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Nie mamy informacji czy @DOnpauldone21 ma tolerancję na benzodiazepiny, nie mamy informacji co zamierza pić ani jak dużo. Regulamin forum wyraźnie wskazuje na to, że wstęp tutaj mają tylko osoby dorosłe i to one ponoszą konsekwencje za swoje działania niezależnie od tego, jaka treść zawarta jest na forum; osoba dorosła jest z definicji osobą racjonalną, i jeżeli zauważy, że coś mu za bardzo szumi w głowie po tym klonie i dwóch piwach, to odmówi dalszego picia, a nie będzie walił wódy nie zważając uwagi na samopoczucie.
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
https://psychopharmacopeia.com/bzd_dose_convert.php
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
Coś wiem jeszcze, że tetrazepam jest używany na takie bóle mięśni w Polsce i przepisywany przez lekarzy rodzinnych albo internistów, ale nie wiem, czy jest jeszcze dostępny
A najsłabsze benzo jak dobrze pamiętam a raczej dobrze to Klorazepan, na pewno słabsze od diazepamu. Raczej dobre do schodzenia z mocniejszych bzd.
Według mnie Klorazepan nie jest taki słaby. Znam osobę, która to brała pierwszy raz (jeszcze włączając w to wrażliwość) i mocno zadziałał. A najśmieszniejsze, że psychiatra mu to zapisał mimo tego, że powiedział mu że ma skłonnosci do uzależnień a ten mu potem alpre wypisał XD lol (nie mylić z klonazepamem)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.