Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1997 / 120 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
Cypress pisze:
W samym peaku też nie potrafię czytać książek, ale jak schodzi, szczególnie wieczorem, to czytanie ulubionej lektury to jest super przyjemność. Mi najlepiej na kodzie podchodzą opowiadania Sapkowskiego i saga wiedźmińska.
hmm, ja to zawsze rozwiązuję tak, żeby na zejściu iść spać, nie próbowałem czytać. A samym peaku najlepiej jakąś fajną muzykę, ale taką nie wymagającą od słuchacza zbyt wiele uwagi ;] żeby się można spokojnie było skupić na tym , jak jest zajebiście ;)
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 1213 / 18 / 0
Ja po kodzie zazwyczaj wychodze do roboty. Bardzo przyjemnie idzie praca.
Tylko to dziwnie wygląda jak kleje plakaty z zamkniętymi oczami :cheesy:
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Pomyslą że jesteś tak dobry w swoim fachu hehehe..

Ja tak samo wole wrzucić wczesniej rano i czuć się zajebiscie cały dzień. Jedyne co mnie męczy to opadajace powieki po paru godzinach, mimo ze nie chce sie spac to nie da rady trzymac otwartych oczu, przeszkadza to, bo wzbudza podejrzenia osob postronnych.

Trzy dni temu wrzucilem 450mg, a przedtem 240mg dxm do wzmocnienia i mialem takiego noda ze chuj. Lezalem z zamknietymi oczami, praktycznie nie czulem swojego ciala, jedynie ta kodeinowa przyjemnosc, wydawalo mi sie ze stracilem na jakis czas mozliwosc poruszania sie a przed oczami mialem rozne urywki, filmy, obrazy, ktore widzialem, ale jak sie na nich mocniej skupilem np. probowalem kontrolowac to momenalnie znikaly i pojawialy sie inne... Cudo.

W sumie ciesze sie ze pojawia sie to tak zadko, bo jest to cudownie doswiadczenie, przynajmniej nie szans zeby do tego przywyknąc ;0
Ale bylem tak ujebany ze nie mialem sily oczu otworzyc... zatopiony w rozkoszy...mmmmmm.. rozmarzylem sie, narazie absta heh
  • 129 / / 0
heh arkeid tez mi sie to zdarza, z tymi obrazami itp itd, tylko ze jak ja sie porusze to one mi znikaja, wrzucilem wczoraj na noc 300mg dxm i 450kody i jedyna rzecza o ktorej jeszcze marzylem to byl papieros xD chodz nie pale;p , chcialem jeszcze mocnieejszej bomby, najlepsza metoda to kupic 3 paczki antka , i tak jak faza zejdzie znow wziasc itp itd, a nie ze odrazu 3 na raz;d , wiecej przyjemnosci, alee oczywiscie kto jak lubi xDP.S- sorki jak nie zrozumiecie albo w ogole boo znow mam te piekne mysli na kodzie;p
Uwaga! Użytkownik ganja ZAGOR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Ja czesem mam lepsze CEVy & OEVy na trzeźwo niż po psychodelikach.
Kiedyś chciałem to leczyć, ale teraz się przyzwyczaiłem do tego i jest zajebiście.
Jazda bez dragów :cheesy:
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 254 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
[quote="xxxzzzxxx"]
Ja czesem mam lepsze CEVy & OEVy na trzeźwo niż po psychodelikach.
Kiedyś chciałem to leczyć, ale teraz się przyzwyczaiłem do tego i jest zajebiście.
Jazda bez dragów ]

Dobrze masz ;]
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / / 0
DOBRZE? too chyba jakies schizo bez urazy;p musialess niezle cwiczyc na psychodelikach;p, moj qmpel ma podobnie cpal 2 lata dxm , i grzyby , i inne gowna wpierdalal , a teraz mowi ze mu miszka miki lata po chacie , a jak sie z nami spotyka to ma takie schizo ze alboo nas wyzywa i chce sie bic albo jest milutki do ojebania... xD,pozdro
Uwaga! Użytkownik ganja ZAGOR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
GANJA ZAGOR pisze:
moj qmpel (...) mowi ze mu miszka miki lata po chacie
To Ty jesteś Bodek?
  • 1997 / 120 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
xxxzzzxxx pisze:
GANJA ZAGOR pisze:
moj qmpel (...) mowi ze mu miszka miki lata po chacie
To Ty jesteś Bodek?
jak to miło poznać ludzi co też kumplują się z bashem itp. , co nie ;)
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.