Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Potem się dowiedziałam, że rozpierdolił sobie rękę żyletką na nieświadomce po benzo, które zażywał na spanie, jak już zeszłam do pokoju gościnnego piętro niżej. Od tej pory zero kontaktu fizycznego, oprócz tego że typowi kupiłam zegarek za 1,4k (który ma mi oddać w następnym tygodniu/jak się zobaczymy), już obiecałam go staremu.
Miał do mnie przyjechać na ten weekend, ale go wytrzepało i został w szpitalu. Matka ofc ogarnęła, że typ ćpie, ale mam nieustające zaproszenie żeby przenocować w ich domu, bo jestem absolutnie poza podejrzeniem. cutTo nawet mimo skreślenia do matki typa dość sugestywnej wiadomości na Messengerze, sugerującej kierunek terapii dla typa. Matka odpisała że wie, z pewnych rzeczy nie zdawała sobie sprawy ale już uzupełniła niedobory wiadomości.
Związek trwał literalnie 3 tygodnie jakby co. Każde z nas uznało, że nam w inną stronę należy się udać (mi - ku życiu, jemu - ku śmierci poprzez przedawkowanie heroiny, bo fentanylu na A-u nie umiem zupełnie ogarnąć [gdyby ktoś mógł pomóc to PW proszę] bo jako jedyny z tego związku potrafi robić zastrzyki iv), tak więc pax, zwłaszcza z moimi zdolnościami manualnymi xD. Ale jak mi robił zastrzyki z mefa + fety to był kozak, przyznam :D, ani razu nie było że nie trafił w żyłę :D.
Ma do mnie jeszcze przyjechać, będziemy razem zażywać MDPHP (iv) + 1P-LSD (po). Będzie się działo!
Wycięto sugerowanie handlu — CATCHaFALL
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Przepraszam za ewentualne błędy i naruszenia o ile takie są, jestem pijany i naćpany, musiałem to z siebie wyrzucić.
Puenta jest taka, że ja dalej zakochana i naćpana, on tylko zakochany (dzięki bogu).
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.