To pewnie jakiś inny analog, który słabiej działa na dopaminę.
14 maja 2022Httpchorejazdy pisze: Zazywam mefedron od pol roku, w dosc sporych dawkach.ok 2 g dziennie. Zdążył mi sie może jeden, badz dwa dni przerwy. Ostatnimi czasy jednak niewazne ile wezme staje sie przeokropnie senna i gdy zamkne oczy zasypiam w ciagu 5 minut. Dodatkowo na ogol nie lubie słodkiego, a ostatnio mam do niego straszny pociąg. Co więcej czuje sie okropnie, mianowicie miewam okropne migreny, zawroty głowy. Jaka moze byc tego przyczyna, albo co na to zaradzić?
Skoro nie skutkuje to jak organizm daje Ci do zrozumienia, że potrzebuje przerwy to uruchomi najcięższa artylerię
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Zbadaj poziom żelaza, czerwone krwinki, hematokryt i hemoglobinę
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.