Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 932 / 169 / 0
@KAak1813 , woda z cytryny tak oczyszcza organizm jak ja tańszę balet, czyli wcale xD to jakiś głupi mit dietetyczny że woda z cytryny wspomaga oczyszczanie organizmu i wiele innych. Jak chcesz poprawić samopoczucie to na moim przykładzie duuużo warzyw i owoców no i ogólnie zdrowa dieta, ale raz w tygodniu zalecany jakiś syf w postaci kebsa czy maca :D Pomyśl o siłce lub bieganiu, bo to naprawdę powoduje banan na twarzy. Odpowiednie nawodnienie to picie wody przede wszystkim. Kreatyna dobra jak latasz na siłkę, no i też jest naturalna, bo znajdziesz ją w mięsie. :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 3245 / 623 / 0
a jest różnica diametralna jak coś się w gębie mieli w czasie jedzenia i miesza się to z enzymami trawiennymi ze śliny, a inaczej jest jak się chluśnie przecier lub inne smoothie z warzyw lub owoców?
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 384 / 39 / 0
Jest różnica ale naprawdę mikro Malma malutenka.

A co polecacie z preparatow dostępnych na odchudzanie? Ja stosowalem term line forte nawet nawet ale szybko się skończył teraz stosistosuje holisten i niebawem dorzucę burnrizer. Ciekawe czy coś zrzuce narazie to jest takie pierd#@enie kotka za pomoca młotka minus 5kg i stoi. Co ciekawe staram się co drugi dzień spacerować po 8km na kijkach nording walking prócz schudniecia i pokazania się rzeźby nóg nic nie widać jestem ciekaw kiedy brzuch zacznie mi spadać. Jem owsianke zamiast chleba staram się ale chyba średnio.

No cóż nowy miesiąc nowe możliwości.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 23 / 0
Stosowalem holisten i powiem Ci że tak średnio to wyglądało. Burnrizer może być lepszy.
Dobrze sie czujesz? To sie wyspij.
  • 9601 / 1890 / 2
02 maja 2022NicNieBralem2000 pisze:
Jest różnica ale naprawdę mikro Malma malutenka.

A co polecacie z preparatow dostępnych na odchudzanie? Ja stosowalem term line forte nawet nawet ale szybko się skończył teraz stosistosuje holisten i niebawem dorzucę burnrizer. Ciekawe czy coś zrzuce narazie to jest takie pierd#@enie kotka za pomoca młotka minus 5kg i stoi. Co ciekawe staram się co drugi dzień spacerować po 8km na kijkach nording walking prócz schudniecia i pokazania się rzeźby nóg nic nie widać jestem ciekaw kiedy brzuch zacznie mi spadać. Jem owsianke zamiast chleba staram się ale chyba średnio.

No cóż nowy miesiąc nowe możliwości.
🤣😅 Policz kalorie i policz zapotrzebowanie.
Jeśli jesz powyżej / na równi z zapotrzebowaniem to nic nie zrzucisz i możesz kupować najlepsze spalacze.
A skład obu produktów jest conajmniej średni 🤣😅
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3245 / 623 / 0
Z tego co wiem to są chyba różne rodzaje warstw tłuszczu, i są napewno, ale nie będę wklejał z wikipedii bo mogę nie trafić w kontekst ich spalania i funkcji w tym temacie.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9601 / 1890 / 2
Spoko @VERBALHOLOGRAM ale co to zmienia w kontekście typów którzy nie liczą kalorii i stosują jakieś śmieszne spalacze 😂 ?
Początkowe fazy zrzutki są zajebiste, bo ile byś kalorii nie uciął to i tak będzie spadać.
Jaja się zaczynają po kilku / kilkunastu tygodniach ale do tego to im jeszcze daleko.

Co do siłowni o której pisałeś i której nie doradzasz. To też forma aktywności, do też zbija glikogen i wspomaga palenie tłuszczu jednak podstawą jest cardio i dieta.
Bez tego chuja z tego będzie.
Wchodzić i głosować
  • 3245 / 623 / 0
TU TEORIA............czasami napompowanie mięśni są bieżącym nawodnieniem.........które szybciej się wypłukuje z czego zostawiają się tam z krwi i nawodnienia składniki odżywcze.........a które KREATYNA przedłuża...więc siłownia jest do zalecenia w określonych przypadkach których wariantów możliwości też nie ma dziesiątki, jak np waga bez nadwyżki, w normie lub nawet za mało i potrzeba budowania suchej masy mięśnia. Słyszałem w obiegowej opinii że spalanie podczas wysiłku uruchamia się po 20-30 minutach wysiłku jednostajnego, jak bieganie długodystansowe, a nie 4 serie po 15 do tego 2 minuty przerwy, i to trening samych mięśni, potrzebny, ale jednak.......nie spalanie. Budowanie masy to inny sposób gromadzenia energii który też może być wykorzystany w deficycie....stąd to słynne spalanie mięśni u początkujących u których mięśnie nie są wypchane zapasami i męczone szybko glikogenem,
  • 9601 / 1890 / 2
@VERBALHOLOGRAM nadal nie rozumiesz 😉, żeby palić fat musisz uruchomić zwłaszcza termikę organizmu, wyjebać glikogen itd.
Jak to zrobisz nie ma znaczenia.

Druga sprawa - nie zgadniesz jaki mięsień u człowieka jest największy 😃😃 tzn uruchomienie jakiego niesia powoduje największą pracę.

Trzecia rzecz sama siłownia i DOBRZE opracowany trening wspomaga palenie tłuszczu. Działa bardziej statycznie ale też pomaga.

Tak czy siak czy owak to, żeby zrzucić wagę trzeba diety i akrywnosci. I koniec.
Wchodzić i głosować
  • 3245 / 623 / 0
@Stteetart
Niczemu mi nie zaprzeczyłeś....zły dobór słów u mnie spowodował zamazanie kontekstu.............SERCE tobie chodzi? ja tylko porównałem siłownię do tych kardio czy aeorobowo czy innych gimnastyk że przy siłowni to jest lepszym wyjściem na szybsze efekty. Nie napisałem że siłownia jest be i ja sie znasie, tylko w cięższych przypadkach jest mniej skuteczna..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.