16 maja 2021ergoSum pisze: Podbijam:Polecono mi w temacie o problemach z GABA/nadmiarem glutaminianu (topic66003.html).06 maja 2018Agitita pisze: Wiecie może na czym polega to jego uwrażliwianie receptorów GABA? Podobno taki jest jeden z jego mechanizmów działania... Na logikę powinno to powodować zwiększenie lęków, odwrotny efekt co benzo, ale w rezultacie pozwolić na szybszy powrót odpowiedniej wrażliwości tych receptorów... Co sądzicie? Ktoś testował?
Generalnie szukam sposobów na problemy które rozpoczęły się po odstawieniu baclofenu 3 lata temu (tak 3 lata) i po których doświadczyłem zmianę profilu działania wielu substancji, w tym leków, które to sugerowano mi, że mogą mieć związek z rozregulowanym okładem GABA/glutaminianem.
Topiramat coś może pomóc na to?
Robisz dobrze nie jedząc dużo nie sztuka nawrzucać w siebie pół lodówki kiedy w w większości to śmieci.
wrzucaj w siebie minerały ! sód.potas,wapno,magnez
najlepsza receptura to - Len z makiem do tego rodzynki i łyżeczka miodu 1/8 łyżeczki soli sodowo/potasowej do kupienia w kauflandzie (10zł) kilo!.
Będziesz trzymać wagę i wyglądać jak zdrowa, młoda dorodna jałówka XD, przepraszam jestem z wsi a zwykle len je bydło i wygląda bardzo dobrze, sprawdź. HA
It's not going to be fun.
16 maja 2021ergoSum pisze: Polecono mi w temacie o problemach z GABA/nadmiarem glutaminianu (topic66003.html).
Generalnie szukam sposobów na problemy które rozpoczęły się po odstawieniu baclofenu 3 lata temu (tak 3 lata) i po których doświadczyłem zmianę profilu działania wielu substancji, w tym leków, które to sugerowano mi, że mogą mieć związek z rozregulowanym okładem GABA/glutaminianem.
Topiramat coś może pomóc na to?
Jednak jak wynika z postów wcześniejszych i późniejszych to może delikatnie pomóc kosztem wielu szkód, więc wg mnie nie warto.
\\ tak, wiem że to stary post
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.