W innym wypadku pregaba albo ten iporel co dex napisał. Drugiego nie próbowałem, potencjał może ma ale też z kolei wpływa na ciśnienie co może być odczuwalne negatywnie, występuje też efekt z odbicia.
Pregaba też święta nie jest. No ale tak to jest z lekami. W każdym razie dawka która napisał dex jest spoko, przynajmniej na tymczasowe stosowanie.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Ja obecnie na oxy/buprze jestem, nawet dnia bez opio nie miałem od ponad roku ;x
Piribedyl jakiś, co tam jeszcze było? lewodopa itp.
Chociaż klonidyna coś powinna zdziałać, ale ja tego nie używałem, więc uciekam
Przedłużyłes dorzucanie kodeiny to sobie tylko zaszkodziłes. Ja liczę że i skręt nie będzie nie do wytrzymania i jakaś obstawe lekowa ogarniesz.
A co do tych strasznych rowerków to ja je miałem przy najmniejszych dawkach.
Na rowerki najlepszy jest je rozruszać stając na nogi bo najbardziej bolą w nieruchu np nad świeżym ranem gdzie by jeszcze pospal.
Piszesz o uczuciu słabości. Ja też o tym pisałem. W sumie to nie wiem co dokładnie oczekujesz.
Mogę Cie poklepać po plecach ale do piekła i tak pójdziesz. Do zoba po jego drugiej stronie.
Psychicznie juz jestem przyzwyczajony do depresji poopiatowej,do bólu ciała,napiętych mięśni, apati anhedoni
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
I się zacząłem dużo uczyć, różny skutek, ale czas muszę czymś zająć, bo w każdej wolnej sekundzie przychodzą myśli aby jechac do apteki.
scalono - WRB
Jeszcze zmagam się z jedną rzeczą której podczas detoksu w Krakowie w lato praktycznie nie zauważyłem. Mianowicie gęsia skórką i ciągłe zimno. Papierosa zapale raz na pół roku i po nim mi zawsze zimno i gęsia skórka a w Krakowie ciągle oddzial zadymiony więc myślałem że to z tego powodu :) Także tym co odstawiali w zimę- szacunek.
W dodatku każdy też pisze o pobudzeniu na detoksie. Ja po kodeinie, Tramalu mialem zawsze przyspieszoną akcje serca,ciśnienie, tętno i temperaturę ciała.
Obecnie mam temperaturę około 34,2-34,6 stopni ,46/ min akcja serca i niskie ciśnienie. Generalnie od momentu od którego schodzą mi opioidy z ciała, po 24-48h mam z kolei takie objawy
scalono - WRB
Rowerek jest, ale dużo mniejszy, śpię w nocy, mało tego, udaje mi się drzemnąć po dobrym obiadku po południu ! Jest różnica gdy minęło kilka dni od dawek rzędu 900-1000 a 150mg
Jak ktoś nie ma żadnych leków na rowerek to bardzo polecam orgazm
Nauka do egzaminów i relacje, rozmowa z ludźmi bardzo mi pomagają
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.