Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 29 / 5 / 0
Odpowiednik "sztuki" heroiny to pestka? Cwiara? Pytam bo jutro kupuje i nie chce dać zrobić się w chuja proszę o pomoc
  • 498 / 271 / 0
Pestka, ma ważyć 0,25 g.
Pójdziesz z wagą? :p
  • 917 / 235 / 0
E gdzie tam, pestka czy ćwiara nigdy nie ważyła 0.25, jak jest 0.2 to jest b.dobrze. Bez wagi faktycznie ciężko poznać, jak ktoś dużo obcował z amfą to mniej więcej ważą podobnie. Niektórzy mają tą słynną "wage w oczach " (o-o)
  • 498 / 271 / 0
^ tru! Dlatego wolę na giety,
nie na pestki, pestka pestce nierówna.
A ćwiartki z Uodzi po 0,1 g to dopiero interes życia xD jeszcze pożenione.
Jak "dobrze" trafisz, już nie musisz meth dobierać, jakieś okruchy już tam będą! %-D
  • 3455 / 555 / 2
Też wolę gieta sobie kupić oczywiście jak mi się jego giet nie widzi to przy nim wyciągam swoją wagę i wuoala. Nigdy nie zostałem przez to wyiebany na hel. Raz miał niby gieta ja mu wyskakuje z wagą a ten no co Ty oszalałeś i się okazało że było 0,85 i musiał mi jeszcze dosypać szarego proszku.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 29 / 0
@Plpl pukalam pare dni temu material… no, pewnie ten sam. Na pierwszy rzut oka rozpuszczal sie chujowo, przy blizszych ogledzinach okazalo się, że rozpuszczać się jednak rozpuszcza, ale syfu na łyżce zostawało naprawdę sporo. Za to na folii plywalo normalnie. Zdarza się. Kto wie (albo w ogóle chcialby wiedzieć), co tam siedzi ;) W kwestii mocy w sumie trudno mi powiedzieć, bo bylam (jak zwykle ostatnio 🙄) przyblokowana buprą, no i waliłam to +mef. Coś tam działało na pewno, szału nie było niewątpliwie...
Co do pieczenia - jak już wspomniano wyżej, pewnie po prostu przesadziles z kwaskiem i/lub stężeniem. Następnym razem syp mniej, za to kolorem az tak bym się nie sugerowała;)
  • 3455 / 555 / 2
Też kolorem bym się nie sugerował może mieć od brunatnego przez slomkowy po szary. Ja na przykład zawsze mam szary tylko ja biorę od typa opium do opium pipe a nie hel zresztą jaka jest różnica między prawilnym szarym opium do opium pipe a palonym na foli helu nie wiem bo klepie podobnie i z podobną mocą.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 215 / 37
A paliliście tak zwana "smołę"? Konsystencja i wygląd smoły właśnie, klepie jak normalny towar, za to cenowo mocno się opłaca...
  • 94 / 17 / 0
Jakie filtry do strzykawki polecacie do zajebania helupy, nigdy ich nie stosowałem ( tylko waciki ), a nie znam sie na tym, sa jakieś sterylne, niesterylne, z membraną PVDF , oraz PES i CME ??
Uwaga! Użytkownik NarcosSantos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 5 / 0
wziąłem 4 ćwiary na raz żeby przebić się przez 130 metadonu który biore

efekt lekkie działanie zero euforii trochd mną buja i to wszystko ogólnie mega lipa a 4 ćwiary na raz to chyba dużo

scalono - WRB

dzisiaj jebnąłem 5 ćwiar a metadonu nie piłem w ogóle wczoraj rylko 80 metadonu
czuje się lekko skołowany i tyle nie da się przez to przebić czuje się przyjemnie tylko tyle żadnej euforii a może hera taka po prostu jest i do morfiny nie ma podjazdu z pluszową euforią jakiiej szukam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.