Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Indyg0 »
Jak chcecie karton acodinu to po prostu napiszcie do hurtowni i zamówcie
Ja znalazłem w internecie firmę, która zajmuje się produkcją surowców farmaceutycznych i mają w swojej ofercie czysty Dextromethorphan Hydrobromide. Jak myślicie, czy dało by rade zrobic jakiś przekręt żeby kupić z kilogram %-D ?
Uwaga! Użytkownik Indyg0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 254 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Indyg0 pisze:
Ja znalazłem w internecie firmę, która zajmuje się produkcją surowców farmaceutycznych i mają w swojej ofercie czysty Dextromethorphan Hydrobromide. Jak myślicie, czy dało by rade zrobic jakiś przekręt żeby kupić z kilogram %-D ?
Pewnie tak %-D
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Indyg0 pisze:

No co Ty w polsce takie coś jest? Jak ja szukałem dxm w czystej postaci, to wyskoczyl jakis sklep z UK bodajże, w którym sprzedawali kapsułki po 250 i po 500 mg ;]
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GaJoS »
Czyli w sam raz na tripa. A tak swoja droga jestem ciekaw jak wygladalby kilogram dexa;)
Uwaga! Użytkownik GaJoS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
ja najtaniej kupilem za 4,50 a najdrożej 6,59 :nuts:
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 2876 / 99 / 0
Ja znalazłem to przeszło rok temu, i przy ówczesnym kursie walutowym, kapsułka 500 mg wychodziła niewiele ponad 3 zł. Kwestia była, że konieczne było zakupienie całego opakowania (30 albo 50 kapsułek), mogłyby być problemu z przesyłką...
No cóż ale poza tym to same + nie dość, że zdrowiej %-D (brak wypełniaczy), to taniej jeszcze...
"Czuję się gwiezdnie"

• 145 / 1 / 0
Mam takie pytanie, juz kilka lat przymierzam się do zjedzenia aco, przez ten czas kupowalem sporadycznie po kilka opakowan i odkladalem do szuflady. Jak jest z terminem waznosci tych tabletek i jak je przechowywac? mam nadzieje ze nie zepsują się jeszcze przez 5 lat :cool:
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Indyg0 »
No co Ty w polsce takie coś jest? Jak ja szukałem dxm w czystej postaci, to wyskoczyl jakis sklep z UK bodajże, w którym sprzedawali kapsułki po 250 i po 500 mg ;]
Przeglądając internet w poszukiwaniu informacji o DXM natrafiłem na taką właśnie strone. Firma jest spora i mają dużo ciekawych ofert, jak chcesz moge Ci podesłać linka bo na forum nie bede pisał. Znam ten sklep z UK o którym piszesz, nawet chciałem zamówić te kapsułki ale dowiedziałem się, że to wałek, wyszczelają ludzi. Kupowanie wiekszej ilości np. w takiej firmie albo chociaż w aptece to może być kiepski pomysł, no bo jak tu nie wrzucić kiedy tylko najdzie ochota, przecież mam w szafce KILO DEXA %-D . Ciekawi mnie jak 900mg DXM Hbr freebase muli w brzuchu w porównaniu do 60 aco, podejrzewam, że o wiele trudniej by było sie zbełtać o ile wogóle.
mam nadzieje ze nie zepsują się jeszcze przez 5 lat
Dopiero za pieć lat masz zamiar je zjeść? :rolleyes:
Ostatnio zmieniony 31 maja 2008 przez Indyg0, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Indyg0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
będę wdzięczny jak podeślesz - jezushyperreal@interia.pl - bo standardowo pm'y pojechały na urlop.

Też mi się wydaje, że większość mdłości była spowodowana ilością tabletek, całą tą ciężkostrawną masą, a nie samym DXM'em
"Czuję się gwiezdnie"

• 911 / 206 / 1
Nieprzeczytany post autor: dajmon »
Indyg0 pisze:
DXM Hbr freebase
:rolleyes:
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.