Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 6248 / 446 / 12
bulku pisze:
@bulku
Załatwione.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 384 / 39 / 0
Juz nic mialem pewne problemy z kontem ale juz przeszlo.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / 1 / 0
Witaj

Mógłbym prosić o ponowne aktywowanie, poprzednio usuniętego konta ? Nick owego konta to skandal.

Z góry wielkie dzięki !
  • 6248 / 446 / 12
@skandal, @Espranor: Załatwione. ☺

• 3 / / 0
Chce odzyskac stare konto ale nie moge do Ciebie @surveilled napisac msg, napisz do mnie do mnie pw prosze to podam dane.Dzieki i pozdro
  • 2082 / 345 / 0
@surveilled jakiś PACAN wystawił mi 2 warny bezterminowo, widnieją z 6 miesięcy.
Zweryfikujcie modów, którzy są IDIOTAMI i nie potrafią warna wystawić jak trzeba i proszę to uprzejmie wypi3rdolić z mojego konta dzięki
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 6248 / 446 / 12
Nie ma czegoś takiego jak warny bezterminowe – więc to nie wina modów, tylko silnika forum. Zacina się czasem autokasowanie ostrzeżeń.

• 2 / / 0
Hej, mam długo konto, ale tylko przeglądałem, nic nie pisałem. Chciałbym zmienić nick, bo obecny jest dla mnie przypałowy i nie chciałbym, żeby ktoś skojarzył mnie z reala. Można prosić o zmianę nicku? Jeżeli można to poproszę "2trzecie", dzięki z góry.
TenTypWRB
  • / / 0
Poproszę o powrót konta, mail przypisany do konta WRB
Zima250789698
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: Zima250789698 »
Witam . Jakiś czas temu założyłem konto . Napisałem jedna odpowiedź na jeden post . Później gdy drugi raz chciałem się zalogować ,wpisywałem nazwę użytkownika i hasło i po kliknięciu zaloguj wyrzuca mnie że strony do sowjej skrzynki pocztowej i nie mogę się zalogować . Co może być tego przyczyną ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.