metylofenidat biorę ale małe dawki 10mg dziennie. Przez chwilę lekko dodaje energii ale też jakoś uspokaja.
bupropion pięknie działał przez ok 2 tygodnie. Później przestał i załączyła się lekka nerwówka.
Spróbuję wyprosić selegilinę.
Pozdrawiam
Jaki jest schemat brania tego leku jeżeli chodzi o zaburzenia depresyjno lękowe?50mg co trzy dni?Czy kilka dni z rzędu a potem przerwa?Chce go stosować zamiast sulpirydu który podobno masakrycznie podbija prolaktynę
Wnioskuję że jeśli biorę bupropion już pół roku i zwiększyłem dawkę do 300mg (czasami 450mg, które i tak nie działało już) to mógłbym starać się o MPH bo pronoranu raczej nie dostałbym od lekarza i zresztą nie wiem czy bym chciał przez to stosowanie okresowe i wyrabianie się receptorów. Jeśli coś pomyliłem to przepraszam ale zpregowany jestem.
O MPH możesz się starać, ładnie podnosi energię i przyjemność, na razie pobądź na 300mg i zdecyduj.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Jeśli przetrwasz powyższe możesz liczyć na zwierzęcy popęd i orgazm przyjemniejszy niż zwykle ale nie wiem czy aż tak warto. Umiarkowane dawki bardzo podbijają pewność siebie na codzień oraz przyspieszają podejmowanie decyzji, niekoniecznie słusznych.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.