Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 105 / 26 / 0
W przezroczystej łyżeczce fenibut kryształ, w białej forma puder. Mam nadzieję że widać bo aparat się buntował. Różnicę widać nawet po tym jak się rozsypuje. Przemyślenia zostawiam innym. Wrzucam to jako ciekawostkę. Miłych faz panie i panowie :patrzy:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 977 / 221 / 0
Tak, dokładnie ten sypki po lewej to jest to czego szukamy. Kiedyś wszyscy go mieli i był łatwo dostępny, a teraz widzę wszędzie ten kijowy puder po prawej.
Czyli rozumiem nie ma co nawet tych 10g kupować które ostatnio się pojawiły...Pudrowy fenibut zalał rynek :/
  • 46 / 12 / 0
Teraz to już zdurniałem, ja w życiu takiego fenibutu w krysztale nie widziałem. Przecież szwajcar czy ekstrakty zawsze miały taki puder. Odkąd pamiętam. I ten puder zawsze wystrzeliwał z butów...
  • 31 / 3 / 0
Dzisiaj po raz pierwszy spróbowałem fenibuta, sugerując się opiniami na forum zaopatrzyłem się u szwajcara i jestem trochę w szoku. Zażyłem razem z leczniczą dawką pregi 600mg (niestety tolerka) i jestem w szoku jak to działa.

Bardzo wyrazne działanie rozluzniające na mięsnie (mam zespół niespokojnych nóg, niesamowicie pomogło), a była to dawka ~300mg (jedna łyżeczka 0,5ml załączana u szwajcara).

Co ciekawe, efekt był bardzo szybki - kilkanaście/dziesiąt minut od zażycia, czy to normalne? Informacje większości użytkowników mówią o ok 2-4h ładowania. Nie żebym narzekał, ale obawiam się trochę czy to nie symptom czegoś z metabolizmem. A dostałem wersję "cukier puder", to wole nie myśleć jak w takim razie wypierdala z butów kryształ o którym mówicie. Minus taki, że zwała jest wyraźna już po pierwszym razie, głównie nudności i spazmy mięśniowe, jakby rażenie prądem (no ale jako, że jestem suchym alkoholikiem i od niedawna użytkownikiem pregi to mnie to nie dziwi, GABA u mnie dostała niezłe baty)
  • 105 / 26 / 0
@nowywteklocki Najlepsze jest to, ze ten kryształkowy to też jest szwajcar xDD kupiony chyba na początek zimy
  • 241 / 31 / 0
ma ktos z was tego fenia od liftmoda? też puder czy elegancki kryształek?
  • 431 / 23 / 0
Kupuje phenibuta od swiss herbal w proszku... czy wziecie 2 g uszkadza nerki oraz watrobe i serce czy chodzi raczej o stany takie jak mania, objawy psychotyczne itp. Slyszalem ze to niebezpieczne ale pod jakim wzgledem to nie wiem, czy chodzi o organy wewnetrzne czy bardziej wlasnie o stan psychiczny?
  • 1070 / 135 / 0
27 lutego 2022Tseno pisze:
ma ktos z was tego fenia od liftmoda? też puder czy elegancki kryształek?
Ja mam dwie wersje z lidtmode-a. FAA to cukier puder, natomiast klasyczny HCL to kryształki jak zwykły cukier.
  • 2 / / 0
I który jest lepszy ten w krysztale czy puder faa? Bo faa to chyba mocniejsza wersja feninuta
  • 1070 / 135 / 0
@pawelw212 wielkiej różnicy nie czuję. FAA jest niby wydajniejszy, czyli mocniejszy, ale chyba chodzi o jego strukturę (mniej trzeba sypać). FAA jest dobry przy dłuższym użytkowaniu, bo jak wiadomo phenibut lubi sponiewierać bebechy. Natomiast faa jest łagodny dla żołądka, co nawet czuć w smaku (nie jest kwaśny, tylko lekko gorzki).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.