Bardzo dobry zarobek ale nie ma to nic wspólnego z konopami.
Teraz bez alko też zauważyłem, że palę mniej, bo mimo wszystko wyraźniej czuję czyste działanie mj i jak długo mnie trzyma (ok 5 h po 1 lufce do trzeźwości).
edit: link do filmiku https://www.youtube.com/watch?v=zTeaOTkjut0
(What Happens When You're Drunk AND Stoned At The Same Time?)
W przeciwnym wypadku można wjebać się w alkoholizm i nie, ja raczej nie moralizuję na forum - this is reality.
23 lutego 2022visitorQ pisze: Pytanie do osób co brały lub biorą antydepresanty. Czy te leki osłabiają działanie mj czy je wzmacniają? Czy sama depresja ma wpływ na to, że faza jest słabsza?
- paroksetyna -> mj wchodziła jakby lepiej niż zwykle, faza wydawała się spokojniejsza i mniej paranoiczna.
- escitalopram (dawka: 20mg dziennie)-> brak połączenia, mj działa jak zawsze, nic się nie dzieje dobrego ani niedobrego, poza wpływem na efekt antydepresyjny.
- fluoksetyna -> po paleniu zdarzały mi się dziwne stany pobudzenia i silnego myślotoku, a raz nabawiłem się regularnej hipomanii. Ogólnie po fluoksetynie paliło mi się fatalnie, a antydepresyjnie tez działała na mnie kiepsko.
No i ważna rzecz: palenie mj resetuje w każdym przypadku efekt antydepresyjny, na którego powrót trzeba czekać kilka kolejnych dni. Ponieważ moje problemy z głową nie były zbyt duże, to i tak bardzo nie odczuwam tego resetu, ale wierzę, że człowiek w ciężkiej depresji leczonej SSRI może po jaraniu baki wpaść w niezłe psychiczne gówno.
To są oczywiście moje indywidualne reakcje, inny człowiek może zareagować inaczej, więc broń Boże nie traktuj tego jako wyroczni.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.