Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Dla mnie etizolam ładnie zadziałał na zjazd po Femce i to po dość sporych dawkach.
Wydaje mi się, ze jak już masz jakąś tolerancję zrobioną na benzo to Femka dobrze wejdzie. Jednak odradzam takie mixy z własnego doświadczenia. Stay safe!
Jak chcesz podnieść sobie samopoczucie, poczuć delikatne ciarki na głowie i delikatny uśmiech to zdecydowanie 50-70mg
Jak chcesz już lepszej bombki. To wrzucaj 100mg +
4fma to albo stim imprezowy albo funkcjonalny. Funkcjonalny ale w.daekach do 70mg i wzięty max do 11/12, bo potem tylko skumuluje bezsenność.
Imprezowo wiadomka - piątek popołudniu 120mg i lecisz do nocy
;)
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Dorzutek nie będzie, bo naczytałem się o w chuj długiej bezsenności.
Ostatnie cokolwiek na sero to już nawet nie pamiętam, tolerka 0.
No, zacieram łapki i zdam relację jak już wejdzie itp.
Scalono | 909
Waporyzował to ktoś? Mam w tabsach ale i tak pójdę pierdolnąć.
Wrzucałem o 20:22. Jakoś koło 5 chyba zszedł efekt wypierdolenia i zostałem z przyjemną stymulacją, która to następnie ustąpiła około 10.
Nie chciałem za ostro lecieć ale i nie przespać dnia, więc do 21 sniffowalem 2-FMA.
Poszedł flunitrazolam na sen (1,5mg) ale nie dał rady. Za to dał radę przekonać mnie żebym zwaporyzował (a przynajmniej spróbował) pokruszone tabsy.
Siedziałem do 5 rano. Albo jak widzę po poście wyżej, trochę dłużej.
Dzisiaj ból głowy, osłabienie i spalone gardło.
Przed chwilą znowu zajebałem bucha żeby sprawdzić czy to w ogóle działa (czytaj: coś przypierdolić) i posmyrało, chociaż grzałem delikatnie. Stymulacja przyjemniejsza niż po fecie.
Waporyzował ktoś proch tego? Trzeba freebase?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata