Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 228 / 43 / 0
Lol niestety nas opuścił.
Wciąż się kurna zastanawiam dlaczego tyle osób zamiast mnie, już chuj w innych bo ich nie znałem, ale Lolek... Do zobaczenia, brachu.
Nie pytajcie, potwierdzam to w 100 procentach i tak mi przykro..
  • 4894 / 853 / 0
Ten od maku? Serio?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
@serotoninowy Tak. Masakra :( wielki szok dla mnie, bez niego to forum już nie będzie to samo :( Oby trafił do lepszego świata
  • 438 / 110 / 0
No rzeczywiście masakra, jeśli to prawda.
  • 100 / 19 / 0
Eh, jak widać, im bardziej użytkownik "Kompetentny" tym większe ryzyko zgonu... Przykre...
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2022 przez Attitude, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 438 / 66 / 0
Ja pierdole... Wie ktoś coś więcej? [*]
  • 4894 / 853 / 0
Smutna sprawa. Szkoda chłopa. Zapewne przedawkowal opio ale nie będę wprowadzał w błąd bo nie wiem co było przyczyną, tak tylko przypuszczam.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1910 / 307 / 0
Faktycznie szkoda, lubiłem gościa, wymieniliśmy się kilka razy postami. Zauważyłem że zaczął się nie tak dawno intensywnie całkiem udzielać w dziale benzodiazepiny/pregabalina, moim zdaniem duże prawdopodobieństwo że zmarł po jakimś mixie. Np zjadł klona i trafił się akurat mocniejszy mak niż się spodziewał, albo chciał mocniej.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 438 / 110 / 0
A ja myślę, że jeśli lol zmarł, to z innego powodu niż przedawkowanie dragów. Chciałbym żeby nie był to samobój... Próbował mocno ograniczać opio od jakiegoś czasu.
  • 2538 / 215 / 0
@serotoninowy @IamYourFather Coś Ty to jest niemożliwe. Gdyby mak był mocniejszy wiedział by od razu zanim go weźmie po wizualnyvh oględzinach. Lol dokładnie badał każdy mak. A nawet jak by zrobił przepłuczka to tym bardziej czułby że mocna. Obecnie nie ma takich maków którymi można sobie zrobić krzywde. Nawet mocując z benzo ( mowa o ludziach z tolerką i doświadczeniem Lola). Lol ograniczył bardzo opio, nie brał codziennie. W ostatni dzień w którym pisaliśmy był bez opio, za to podobno na alprazolamie. Możliwe że też na predze. Wybierał się na jaką imprezę z kolegam. I od tej pory cisza. Masę ludzi się martwiło o niego a teraz opłakuje. Szkoda bardzo. Od czego umarł? Nie róbcie tajemnicy, być może uratuje to innych ludzi przed takim mixem lub sytuacja.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...