Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: zielony
Kształt: 6kąt w srodku qp
Gdzie kupione: kujawsko-pomorskie
Kiedy kupione: 25.01.22
Sposób przejęcia: 1 - donosowo
Opis działania: Wziąłem ją 27 stycznia, od 8 rano brałem krysie biała i czarna w mixie, na oko jakos grama wzialem bo mialem koncowke, krysie biore prawie codziennie białą czasami wleci czarna. Ogolnie mam juz troche na nia tolerke ale po wiekszej dawce bylo zajebiscie speed fajny i dosyc dlugo trzymalo. o 14 skonczyl mi sie kris i stwierdzilem ze wezme pigule, rozkruszylem ja i donosowo zajebalem, przez pierwsze 10 minut nic totalnie nie czułem, pozniej zaczeło wchodzic i mialem mrowienie w glowie i w nogach, czulem troche jakbym latal bo prawie nog nie czulem, zapierdalalem jak pojebany, pozniej jeszcze poszedlem na trening (nozna) i w sumie to czulem ze powoli wszystko zaczyna mi schodzic, coraz ciezej mi sie oddychalo taki plytki oddech, przyspieszone bicie, trzesiawa i zimno mi bylo. Wrocilem do domu to samo, strasznie sie trzaslem poszedlem sie umyc i wskoczylem do lozka spac, po nocy ktora w miare przespalem, obudzilem sie o 8. Dalej mialem plytki oddech i bylem taki zmieszany, senny i chcialo mi sie plakac.
Moja ocena 6/10 Ciezko mi okreslic dzialanie piguly do konca poniewaz od rana bylem na krysi, ale jednak cos weszlo i w sumie w miare fajnie bylo, chujowo przy zjezdzie czulem sie fatalnie i dalej sie jakos dziwnie czuje bo wczoraj ja bralem i no nie jest najlepiej, ale bicie serca juz jest spoko i w sumie dosyc mocno glowa mnie boli jakbym mial kaca i jestem troche senny.
Kolor: różowy wpadający lekko w pomarańcz
Kształt: okrągłe, ponadprzeciętnie duże pixy
Logo: Diabeł, tył podzielony na trzy części, na jednym widnieje napis "400mg"
Gdzie kupione: WRO
Kiedy kupione: 01/2022
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Wzięłam pierwszy raz ponad 2 tygodnie temu na dorzutkę do połówki innej pixy. Miło przedłużyło fazę, nie miałam fazy miłości do wszechświata, bardziej była fascynacja rozmową a taniec był wyśmienity. Suma summarum tego wieczoru przetańczyłam 8h i było przyjemnie, poszłam spać bez problemu. Był lekki zjazd ale to chyba kwestia jarania, bo na mnie to tak działa. Po dwóch dniach miałam dalej euforię, przemyślałam parę spraw i czułam większą energię.
Drugi raz wzięłam w miniony piątek, wcześniej dwa piwa z 2h przed. Sugerując się niby dawkowaniem 400mg, podzieliłam pixe na małe kawałki żeby z początku nie przedawkować. Miałam 5 kawałków, o 24 wzięłam jedną. Po godzinie niczego nie czuje, dorzuciłam następny kawałek aż o 3 już zjadłam wszystkie i w końcu faza się załadowała. Muzyka jak zwykle była mega przyjemna, nie mogłam przestać tańczyć. Jednak około 6 chyba wszystko na raz się załadowało i miałam przez sekundę lekkie mdłości które mineły po chwili jak opuściłam duszny parkiet zajebany ludźmi.
Wróciłam i tańczyłam do 7, ale ciało już powoli odmówiło posłuszeństwa pomimo że bardzo jeszcze chciałam zostać :p Trochę wkurw mi się włączył, więc dobrze że zakończyłam na tym etapie imprezę. Bania i oczy jak 5 zł były jeszcze spokojnie do 12 rano, aż poszłam spać. Ale myślę, że z dawkowaniem trochę przesadziłam, choć uważam że 400mg tam nie było (ważę 53kg, raczej bym się przekręciła. Znajomi zarzucili taką samą ilość i ogarniali).
Ocena działania: pierwszy raz 9/10. drugi raz 7/10, preferuję jednak inną pixę i dzielenie na pół. Niekoniecznie polecam.
Dodatkowe komentarze: Myślicie że faktycznie może mieć 400mg? Czuję sie wyjątkowo dobrze, nie mam zjazdu, ogarniałam tamtej nocy po całej sztuce - nie chce mi się wierzyć że tyle ma, skoro ważę tylko 53kg. Ktoś się spotkał z tymi sztukami?
EDIT: fota pixy
https://i.redd.it/kgoddat3rmu71.jpg
Kolor: Niebieski
Kształt: Okrągła
Logo: Bitcoin
Ktoś testował, lub wie na czym to jest? Vendor podawał 300mg emki, w smaku jakby lekko kwaśna
Kolor: wiśniowe
Kształt: okrągła bardzo duża pixa
Logo: Głowa diabła
Rewers: podziałka na trzy, napisy sinner, satan, 400mg
Gdzie kupione: wrocław
Kiedy kupione: 02/2022
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: typowa emka w dużej ilości, nie wyczułem żadnych spidujących dodatków.
Dzielcie na trzy, bo ja zjadłem pół i gdy się zaczęło ładować to już czułem że przesadziłem i wieczór spędziłem rozlany na kanapie. Rzekomo nie 400mg a 300mg i ja temu wierzę.
Nazwa: GOLD RUSH
Kolor: szary
Kształt: kwadratowy
Logo: napis gold Rush w dwóch linijkach dużymi literami drukowanymi
Gdzie kupione: centralna Polska
Kiedy kupione: marzec 2022
Z dwoma napisami na każdej z połówek z tyłu piguły :NET WG 1000g i FINE
Pachną słodko delikatnie anyżem, w smaku gorzkie jak cholera, lekko drętwieje język ( odgryzlem mini rożek żeby posmakować czy nie kwaśne na ala 2cb)
Ciekawe co w nich siedzi może ktoś jadł
No spoko widzę, że nikt ich nie jadł jeszcze. Dzisiaj będę jadł to za kilka dni coś napiszę.
Nazwa: 2C-B
Kolor:Zielony
Kształt: Duszek?
Logo: Brak
Dodatkowe komentarze: Z tyłu 29mg
Spotkał się ktoś z tym?
https://iv.pl/image/278353797-116253190 ... -n.GIy3AqF
Nazwa: Philipp Plein
Kolor: błękitny
Kształt: sześciokąt foremny
Logo: PP
21 kwietnia 2022D4RKJOY pisze:Rozróżniasz 2cb od extasy?19 kwietnia 2022Klocuch pisze: Pytanie
Nazwa: 2C-B
Kolor:Zielony
Kształt: Duszek?
Logo: Brak
Dodatkowe komentarze: Z tyłu 29mg
Spotkał się ktoś z tym?
https://iv.pl/image/278353797-116253190 ... -n.GIy3AqF
scalono - WRB
Opis
Nazwa:Czaszka,Skeletor.
Kolor:szary/czerwony
Kształt:nieregularny
Logo:szkielet z językiem, z tyłu napis warning 350mg.
Gdzie kupione: Eindhoven
Kiedy kupione:kwiecie 2022
zdjęcie:jak znajdę to zaktualizuję.
Pod koniec kwietnia udało zakupić mi się bardzo dobre pigułki.
jeżeli chodzi o MDMA oraz wszelkiego rodzaju talerze jestem doświadczonym użytkownikiem i mogę stwierdzić ,że dawno nic tak dobrego nie jadłem, ostatnim tak dobrym cukierkiem były dla mnie repery oraz DHL'e.
z przodu narysowana czaszka z wystającym językiem oraz
napis z tyłu sugerujący ,że zawartość to 350mg i myślę ,po skosztowaniu myślę że może być to realna dawka.
Talerze strasznie wypierdalające, czysta emkowa faza, szczękościsk oraz chęć do tańca przeplatana z momentami "pluszowości"
kto gustuje w dużych dawkach ten wie o czym mówię.jedyny minus to ciężka zwała na drugi dzień.
Z napisem z tyłu 240 warning
Pomorskie
Jadał ktoś ten rzut?
Nazwa: LOVE / Czaszka / Rolls Royce
Kolor: różowe / żółte / szare
Kształt: kwadrat / czaszka / prostokąt
Logo: love / czaszka / rolls royce
Gdzie kupione: Warszawa
Kiedy kupione: 15.05.2022
Dodatkowe komentarze: Zależy mi na jak najczystszym MDMA do wzięcia z dziewczyną w domu, nie interesują mnie żadne pobudzające dodatki, tylko relax i spokojna muzyczka :)
Czy ktoś spotkał się z tymi pigułami ? Czy coś z tych trzech jest godne polecenia na taką okazje? Mam do wyboru z tych trzech dżentelmenów.
PS. W poprzednim poście nie dodałem zdjęcia.
[ external image ]
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.