Mam 2 pytania:
1. czy da sie jakos to jednak rzucić bez strasznych objawów typu ogromna depresja,straszna leniwosc,bole głowy i karku itp
Probowalem metody na zimnego turka,czyli z dnia na dzień jak i stopniowej redukcji.
2.Jak wyglada interakcja konkretnie Sertaliny z fetą,DXM( 1 ew. 2 Plateau ) oraz klonazepamem?? Z mojego doświadczenia: alko dziala dobrze,chyba troche mocniej, Buch działa lepiej tzn bez paranoi, kodeina slabiej.,
Dawka poranna -100 mg
Po południowa - 200 mg
Wieczorna - 50 mg
Szykują się testy klefa, tryptamin i lizerów, w związku z tym chciałbym zapytać osoby posiadające większą wiedzę na ten temat, jakie są potencjalne skutki uboczne dla osoby biorącej trazodon w takim dawkowaniu, czy bardzo się to ze sobą gryzie? Czy na przykład odstawienie dawki po południowej zmniejszy ryzyko potencjalnych szkód?
Wiem, że miprocyna jakoś szczególnie tej osobie nie zaszkodziła, jednak wolę dopytać jak takie rzeczy się do siebie mają
11 kwietnia 2021Hahamefek pisze: Przyjmuje Sertaline od ponad pol roku,tak sie od tego scierwa uzaleznilem,że nie potrafię nawet 2 tygodni bez tego wytrzymac.
Mam 2 pytania:
1. czy da sie jakos to jednak rzucić bez strasznych objawów typu ogromna depresja,straszna leniwosc,bole głowy i karku itp
Probowalem metody na zimnego turka,czyli z dnia na dzień jak i stopniowej redukcji.
2.Jak wyglada interakcja konkretnie Sertaliny z fetą,DXM( 1 ew. 2 Plateau ) oraz klonazepamem?? Z mojego doświadczenia: alko dziala dobrze,chyba troche mocniej, Buch działa lepiej tzn bez paranoi, kodeina slabiej.,![]()
525 mg linefor (pregabalina)
15mg chlorprothixen (chloroprotyksen)
Przy takim stacku od magika można zarzucić XTC w klubie?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.