Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 13 / 2 / 0
Tak, zachodzi tolerancja krzyżowa ale mix fenia z pregaba to jest czyste zloto. Ekstrakty na stałe wycofał z oferty fenia, na chwilę obecną zostaje z PL tylko szwajcar.
  • 177 / 53 / 0
Masakra, u szwajcara drogo (jak w sumie wszystko tam) jakby feni miał być ze złota. Jest chociaż różnica w jakości w porównaniu do innych?

Biorę pregabalinę i moim zdaniem zachodzi drobna tolerancja krzyżowa. Czasami wspomagałem się fenim żeby zrobić przerwę of pregabaliny, i po tym czasie pręga była mocniejsza, jednak mam jakieś subtelne odczucie że ta tolerancja krzyżyowa występuje. Oczywiście mix tych substancji to w ogóle rozpierdol aż czasami za mocno. Wziąłem kiedyś 1500 mg fenibuta i 150 mg pregabaliny i się czułem jakbym wziął z 10g fenia.
  • 16 / 1 / 0
Mordeczki,
tak śledzę temat biernie od dłuższego czasu i wychodzi na to, że forma kryształ jest prawilna, a puder na nic.
Do tej pory miałem styczność tylko z kryształem od cut i faktycznie ciosał miło.
Dorwałem teraz dojście do typa co ma kryształ i opyla 90 kaps 500mg po 140 - myślicie, że cena OK czy może macie namiar na coś tańszego i klepiącego?
Dajcie znać...
dzięki
  • 241 / 31 / 0
jak ja kocham fenibut, wkrecila mi sie ogolem zajebista fazka i mam ochote ruszyc na basen ;) zapodalem 450mg pregabki, 1,5g fenibutu, do tego wleciala neoazarinka (200mg kodzitsu) i na peaku zapalilem wiaderko z keefu bo zostaly resztki, normalnie mam lekkie OEVy xD kot, ja mam z nl fenia i on niby jest pudrem ale dziala prawilnie imo.
  • 24 / 3 / 0
Ludziska pojawił się fenek u Szwajcara jak coś , lecz cena która i tak była wysoka podskoczyła jeszcze a mianowicie 200g 630zl ale gramatura dostępna 10,25,50,100,200 , zamówiłem dyszke na testa zobaczyć co to tak wsyztscy polecają ;)
  • 431 / 23 / 0
Czy jak zazyje 2 g phenibutu rano to bede spiacy w dzien?? Bo je sie zazyc przed praca a na noc to sie nie oplaca przeciez.
  • 1070 / 137 / 0
15 lutego 2022Davvid19922 pisze:
Ludziska pojawił się fenek u Szwajcara jak coś , lecz cena która i tak była wysoka podskoczyła jeszcze a mianowicie 200g 630zl ale gramatura dostępna 10,25,50,100,200 , zamówiłem dyszke na testa zobaczyć co to tak wsyztscy polecają ;)
Szwajcar czyta hypka i zobaczył tylu napaleńców na tego ich fenka w kryształach i podnieśli ceny. Prawo rynku 😄
Ja mam swoje źródełko z usa z liftmode-a. Różne wersje faa, f-fenibut, zwykły w dużych kryształach i ceny niższe prawie o połwoę niż u szwajcara.
Radzę Wam poszukać tego liftmode-a, nawet na ebay-u jakimś niemieckim czy kogoś kto to sprowadza z usa, bo te ceny dobrego phenibuta w pl to teraz przeginka. Marżę to mają chyba z 200-300%.
  • 431 / 23 / 0
Na mnie ani 2 g fenibutu ani 50 mg baklofenu nie dzialaja... jak wezme doraznie ma ktos pomysl dlaczego tak jest? Biore agomalatyne, arypirazol i bupropion.
  • 105 / 26 / 0
U swissa puder. Szkoda, zawsze to był mój polski pewniak. I chuj im w dupę za tą cenę xD Na szczęście zostało mi trochę rosyjskiego

@Luk890 50mg działa bardzo subtelnie. Chcesz się przekonać jak działa baklofen zrób próbę kontrolną w domu i zarzuć 100-125, pij dużo kofeiny. Ja tak przynajmniej robiłem 7 lat temu ale ja jestem nieodpowiedzialny %-D no i nie czekaj na pizdę tylko zajmij się czymś
  • 24 / 3 / 0
12 lutego 2022randomowyUser pisze:
Czy przy fenibucie zachodzi tolerancja krzyżowa z pregabaliną?
Wiecie co z ekstraktami? Nawet podstronę z fenim usunęli i wygląda to jakby mieli go wycofać ze sprzedaży, a u szwajcara 5 dych za dyche to nieporozumienie. Chyba, że jest dwa razy lepszy niż z ekstraktów, a w sumie nie próbowałem przez tą cenę.
Jest dużo lepszy , dziś brałem będąc w ciągu od grudnia cały czas i klepło lepiej niż ekstrakt na czysto więc wiesz ;) zjadłem dziś ravange 4-5 g przez cały dzień i pomagało bo pomagało.. noc nieprzespana za mną była też więc dzień w pracy średni był , po pracy odebrałem paczkę od Szwajcara , zjadłem 3 miarki ( 300mg niby jedna ) i jebło solidnie mimo tolerki

scalono - WRB
16 lutego 2022Luk890 pisze:
Czy jak zazyje 2 g phenibutu rano to bede spiacy w dzien?? Bo je sie zazyc przed praca a na noc to sie nie oplaca przeciez.
Jak za dużo zjesz będzie przyjemnie ale lekkie zawroty głowy , zależy od tolerki jaką masz na feni , ja spokojnie niestety zjadam rano 2g na raz , jakiś czas temu 1 g i miałem niezbyt w pracy lot 😂
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.