https://zapodaj.net/9533eb7b6ccdd.jpg.html
waga na zdjeciu 80 kg zdjecie z 2011 roku wiec juz kope lat haha
moim obecnym zamiarem jest dojscie do takiego samego poziomu bf i myśle że będzie dużo wiecej mięsa niż na tym zdjeciu.
wstrzymywałem się wtedy tak z SAA bo miałem kurewski trądzik za młodu i niechciałem tego pogarszać teraz mimo ze lece na trenie i tescie żadny tradzik mnie nie łapie raz na pare tyg wyskoczy jakis pryszcz, cynk w dużej dawce i witamina B complex oraz reszta witamin i minerałów.
Takich tych najlepszych na rynku
No i nadal katują opcje mega wycinki i zrzutki faktu a potem "masowania'.
Chwalą się tym, że chłop 75 kg schudł do 65. Wygląda jak szkiletor ale o to chodziło i teraz będą masować
Po jakimś czasie pokazana metamorfoza jak chłop 180cm waży 75 kg.
Ciekawa masa
No ale dobra... Jednego podpytalem o dietę
I cóż ja się dowiaduje. Założenie jest proste. 2gr białka na kg m.c 0.6-0.7 g tłuszczu na kg mc
A reszta z węgli. I się jeszcze chwali, że jego podopieczni jedzą cukier i chudną
Chciałem pogadać na luzie ale wycinki naszych rozmów poudostepnial w.mediach polecznosciowych więc odpuściłem
Generalnie jakbym tak przybił trochę saa, wypalił trochę fatu(nie jakoś dużo), dołożył z 5-7 kg miesa to mógłbym być takim trenerem.
Założenia.
Dieta j/w
Trening to 30-40 min aero + plan push pull legs
Suplementacja - to napchać kreatyna, białka, gainerow.i
Patrzeć jak puchną
Ciekawe co takie szczury biorą za samą, bo tam mógłby być problem z wkłuciem się w takie 70/-75kg ciało.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
07 grudnia 2021lesiolbn pisze: to się jeszcze pochwale jak kiedyś cwiczyłem, wierzcie lub nie lecz do takiej formy doszedłem całkowicie naturalnie po jakiś 5-6 latach treningów
https://zapodaj.net/9533eb7b6ccdd.jpg.html
waga na zdjeciu 80 kg zdjecie z 2011 roku wiec juz kope lat haha
moim obecnym zamiarem jest dojscie do takiego samego poziomu bf i myśle że będzie dużo wiecej mięsa niż na tym zdjeciu.
wstrzymywałem się wtedy tak z SAA bo miałem kurewski trądzik za młodu i niechciałem tego pogarszać teraz mimo ze lece na trenie i tescie żadny tradzik mnie nie łapie raz na pare tyg wyskoczy jakis pryszcz, cynk w dużej dawce i witamina B complex oraz reszta witamin i minerałów.
Oczywiście nie rób tego na siłę i na szybko. Małe dawki i stopniowo, tak by nie wejść z deszczu pod rynnę.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.