Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Mój doktrek jest tak ugodowy ze powiedział że mogę przyjeżdżać już tylko raz w tygodniu i brać zapas na tydzień nic tyko łączyć to z kolejnymi substancjami bo do miksw Mietek jest iscie stworzony w dodatku jest surwysyn za darmo lepiej być nie może i nie będzie jest cudownie. Szug jak wchodzi ja pierdole. Mam łatwy dostęp do 3mmc i klonów z tym problemów nie będzie
Jestem świadom poniosę za to konsekwencje, więc niech nie zboera się zgraja moralizatorow. Jakos sobie trzeba radzić z Borderline i depresja ją wybrałem drogę na skroty która daje ulgę od reki jak ktoś ma siłę to niech próbuje psychoterapii ja dalej cpam tyle że teraz pol darmo hehe
scalono - WRB
15 listopada 2021przodownik pisze: mi zawsze wydawali syrop w ciemnej buteleczce, nie było problemu z przechowywaniem. nawet jak dokupowałem na czarno czyjś metadon, aby mieć odłożony na zapas, to nie było problemów z psuciem się syropu. przy dożylnej podaży po dłuższym czasie nie było komplikacji zdrowotnych, np. pirogena, a środek działał prawidłowo.
Czy to z tego względu że organizm przyzwyczaił się do podania dożylnego i podanie po było już za slabe?
Jest w ogóle taka możliwość czy coś mi się upierdolilo w głowie?
Metadon IV "smakuje" mi dużo bardziej niż ten podany P. O, ulga jest natychmiastowa i czuć go mocniej. Tylko czy w ten sposób nie przyzwyczajam organizmu do podania dozylnego na tyle, że podanie doustne niedługo ledwo będzie znosiło skręta
Proszę o wypowiedzenie się kompetentnych osób bo jestem zaniepokojony z lekka
@przodownik a czemu Ciebie wyjebali z programu? Dawno nie gadaliśmy Marcins96 z tej strony to mój nowy nick. Spróbuj się wkręcić gdzie indziej bo realnie mi Cię szkoda a widziałem że weszła już helupa u Ciebie, utnij to póki czas i znajdź sobie inny program po prostu. Znam tą mękę wiecznego uciekania przed skrętem i współczuję Ci przyjacielu
Ja kończę ostatnie opakowanie klonów do metadonu i wracam do diety i na siłcę. Mietek wyniki siłowe raczej powinien poprawić, efekt przeciwbólowy może być trochę kontuzjogenny ale na bank pozwoli brać więcej na klatę
Jak już pisałem wcześniej, odpuszczam sobie moralizatorstwo w stosunku do Twojej osoby, lecz jeśli mogę jakoś pomoc, to pomogę.
Raczej Ci się nie 'upierdoliło w głowie', przestawiając się na i.v. znacząco podbijasz tolerancje i zwykłe p.o. nie będzie Cię satysfakcjonować. Niezależnie nawet od drogi podania, możliwe, że owy 'czar' metadonu się dla Ciebie skończył. Nie wspominając w ogóle o tym, jak zapierdalałeś z dawkami metadonu, jak szybko wchodziłeś na większe, jak mieszałeś z alko i benzo, które to też działają depresyjnie na OUN i podbijają sedację, więc teraz jak masz odstawiać te dodatki i zostać przy samym metadonie to mi Ciebie tak szczerze, od serca, po prostu żal.
Siłka nieszczególnie najlepszy pomysł, w mojej byłej pracy po dużym wysiłku, wypacałem metadon i potrzebowałem kolejnej dawki szybciej, niż zwykle, co skończyło się tym, że robotę zmieniłem, bo zwiększanie dawek z takiego powodu mi się nie uśmiecha.
Na koniec wracając do i.v. ile % walisz syrop i gdzie? Miało nie być moralizatorstwa ale nie boisz się pirogena czy amputacji?
Niestety metadon podawany dożylnie działa około 2 razy mocniej niż podawany doustnie. To tak jakby z dnia na dzień obciął dawkę o połowę.
Stąd zapewne ledwie zaleczenie skręta po wypiciu.
Poza tym benzo brane z opio dłuższy czas sprawiają, że potem samo opio praktycznie przestaje działać. Znam to z autopsji, obecnie chyba mam najdłuższy okres kiedy nie jestem w ciągu na benzo- prawie półtora roku a tak to zawsze do pół roku po detoksie- bo 99% osób nie da rady odstawić benzo będąc wjebanym fizycznie byłem niestety już w kolejnym ciągu benzo-opio.
Szybko się gość przejechał na "darmowym ćpaniu". Robi już to co większość osób na programie, czyli do metadonu wali klony i browary.
A taki zadowolony był, jak to go cpanie majki finansowo wykańczało;). Teraz niby ma coś tam więcej kasy, ale zapewne nie na długo. Skończy zapewne jak większość na programie czyli zapijając klony tanim browarem waląc mietka w kanał.
Notabene ciekawe co u niego, zejście z metadonu i.v. na klonach popitych browarem do metadonu p.o. bez wspomagaczy no to chłop się zesra, dosłownie i w przenośni.
Jak mi jednak kumpel powiedział o cenie 1zł za 1ml to mocno się zdziwiłem. Wychodziłoby, że "setka" kosztuje obecnie ~100zł. Może tak być przez braki Mst200.
Uff jak dobrze, że mogę mieć reckę na metadon nawet ten 1000ml 5mg/ml (0,5%). W 1000ml jest 50 "setek", bo przy tym stężeniu "setka" to 20ml. Ale byłbym bogaty jakbym tym handlował:). Co prawda flaszka 1000ml kosztuje dokładnie tyle co 1 Jan III Sobieski/5x Jagiełło, ale i tak się opłaca w chuj
17 stycznia 2022Maykell85 pisze: Nie podejrzewam żeby ten idiota- bo inaczej go nazwać nie można walił 120ml mietka. Zapewne musi walić z pompki 50ml i w pachwinę.
Niestety metadon podawany dożylnie działa około 2 razy mocniej niż podawany doustnie. To tak jakby z dnia na dzień obciął dawkę o połowę.
Stąd zapewne ledwie zaleczenie skręta po wypiciu.
Poza tym benzo brane z opio dłuższy czas sprawiają, że potem samo opio praktycznie przestaje działać. Znam to z autopsji, obecnie chyba mam najdłuższy okres kiedy nie jestem w ciągu na benzo- prawie półtora roku a tak to zawsze do pół roku po detoksie- bo 99% osób nie da rady odstawić benzo będąc wjebanym fizycznie byłem niestety już w kolejnym ciągu benzo-opio.
Szybko się gość przejechał na "darmowym ćpaniu". Robi już to co większość osób na programie, czyli do metadonu wali klony i browary.
A taki zadowolony był, jak to go cpanie majki finansowo wykańczało;). Teraz niby ma coś tam więcej kasy, ale zapewne nie na długo. Skończy zapewne jak większość na programie czyli zapijając klony tanim browarem waląc mietka w kanał.
Ale obrażający mnie śmieciu zrozum że MAM GO ZA DARMO a za Majkę buli się 400 zł za blister który kończyl mi się w kilka dni a jak dill nie odebrał to stres, wpierdalanie thiocodinow, szukanie działającego maku. JESTEM OD TEGO WOLNY. Codziennie metrem tam i z powrotem zajmuje mi to w sumie 20 minut, klona i piwko dołożę. Ale mi doktor pisze klony więc nie ma z tym problemów. Czuję się cały dzień genialnie, nawet dziewczynę sobie znalazłem :) moje życie wygląda fantastycznie odkąd jestem na programie. Wcześniej przy jakiejkolwiek próbie odstawki opio jedyne co robiłem to leżenie ma kanapie i patrzenie się w sufit nie byłem wstanie wykonywać najprostszych czynności. Teraz czuję się fantastycznie, odbudowuje krok po kroku swoją firmę i układam sobie życie, odnowiłem też wiele kontaktów towarzyskich
Ja jestem zachwycony. A cy Wy sobie tam pierdolicie mało mnie obchodzi
27 listopada 2021Methadoni1312 pisze: ^
alpra i koda świetne połączenie, na początkach "zabawy" na tym się świetnie pływało. jedno z lepszych połączeń małego kalibru, może jeszcze koda z bromazepamem czy midazolamem też git.
ja w tym momencie metadon + alpra, bądź metadon + klon i też jest całkiem dobrze, w sensie, czuć coś. a to już dużo dla politoksykomana z prawie 10letnim stażem. I o dziwo, energol mi podbija to działanie (paradoksalnie bo kofeina powinna jakkolwiek zbijać sedacje... ale cóż, nie dzieję się tak) i można żyć.
Potwierdzam klon + metadon cudowne połączenie i piwko dwa nie więcej i żyć nie umierać. Wiadomo uzależnienie, z tym że dzięki temu nie cpam już stimow, nie ruszam innego opio. Żyje i zachowuje się normalnie, znajomi nawet nie widzą ze coś się u mnie zmieniło. Po prostu nie widać że jestem na bani a chęć do życia wreszcie mi wróciła, nie ma euforii ale jest bardzo dobry humorek który pozwala mi na codzień świetnie funkcjonować
Najważniejsze żeby się dobrze czuć, jeśli masz pić mietka i stękać że mało i słabo to wal iv, korzystaj z dobroci niskiej tolerancji i ćpaj, żyj pełnią życia, Viva La drugs :) Dziwne że nie bierzesz stimów, ładnie wchodzą po mieciu, tylko jakieś mocne spidy meth, kokolino, czysta i soczysta amfetamina. Trzymaj się i oszczędzaj baty.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.