Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 143 / 23 / 0
2g naraz zjaranego jakiegos solidnego chemola, bylem tak upierdolony ze wpadlem w histerie i zaczalem plakac bo wszystkie ziomki ktore ze mna byly (tez ujebani) nie reagowali jak cos mowilem do nich przez co wkrecilem sobie ze jestem duchem i jestem w innym wymiarze
Nie ma że za mocno %-D
  • 586 / 125 / 0
I takie palonko to ja rozumiem
  • 0 / / 0
Weszła potężna kreska kryształu, prawie się rozpłakałem bo zrobiło się tak dobrze.
Uwaga! Użytkownik aaww11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 23 / 0
@aaww11 to tera jestem po przerobieniu 3 i tylko sama stymulacja :((
Nie ma że za mocno %-D
  • 143 / 23 / 0
13 stycznia 2022techniczny pisze:
I takie palonko to ja rozumiem
Uwierz mi ze to byl hardcore jakis solidny chemol, ziomal wzial 2 buchy z bata i wypil setke jezynowki, skonczylo sie na tym ze przez 8 godzin zezgonowany rzygal
Nie ma że za mocno %-D
  • 586 / 125 / 0
@agentwiadro

To taki żart był
  • 143 / 23 / 0
a dobra nie skumalem jestem juz tak przecpany ze nawet zdania nie umiem zlozyc xd
Nie ma że za mocno %-D
  • 57 / 6 / 0
Moja najgrubsza faza była po około 6 lufkach i 250 ml wódki, wiem pewnie ludzie mnie tutaj wyśmieją, ale nie miałem wtedy tolerki na mj. Najlepsze jest to, że telefon mi się rozładował koło północy, a o 7 rano musiałem wstać, więc na szybko podłączyłem go do ładowarki poczekałem jakieś 10 min zjarany do nieprzytomności i go włączyłem, ustawiłem budzik i praktycznie od razu zasnąłem :)
  • 126 / 17 / 0
600mg MDMA z czego jakieś 200mg sniffem+24mg 2CB sniffem.
Pszczółka załadowała się prawie że natychmiastowo,zdążyłem dojść do łóżka po czym załączył się przeogromny(ale mimo wszystko błogi)nieogar-stan tak cudowny i piękny że dopiero chwile przed peakiem w miarę zacząłem ogarniać,po czym znów odleciałem.Empatia na takim poziomie że myśli z drugą osobą są wspólne,a euforia wręcz rozsadza i przenika całe ciało.Chyba najlepsze doświadczenie w życiu ;)
“Maybe it meant something. Maybe not, in the long run, but no explanation, no mix of words or music or memories can touch that sense of knowing that you were there and alive in that corner of time and the world. Whatever it meant.”
  • 22 / 7 / 0
20 piw, 16mg klonazolamu i 45mg diazepamu. jak to kobieta 48kg nic nie pamietam XDD
Uwaga! Użytkownik paniwarka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.