Sulpiryd + alko = słabe działanie alko, strucie się i rzyganie, nie polecam.
Amisulpryd 50mg + Abilify 1mg kosmiczny wykop energetyczny i euforyczny.
Jaką dawkę kwetapina przyjąć na sen po koxie (co do jakości około 0.2-0.25 w 2 liniach zrobiło fajnie, ale nie mam doświadczenia jeśli chodzi o tą substancje) i fecie(wsumie poleci około 0.4g) która jak dla mnie ma z 70% kofeiny. Stimy skonsumowane w nl. Dodam jeszcze że 400mg kwety po również holenderskim NEPie wywołało u mnie coś na pograniczu zespołu neuroleptycznego - coś jak psychoza z mocniejszymi halunami
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.