Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1593 / 254 / 0
Można, dawno temu krótko miałem taki zestaw.
  • 785 / 16 / 0
Starczy taka dawka sulpirydu na aktywizację ? Co można dołączyć kwete na sen biorę można fluanxol dołożyć na mnie dobrze działała a może amisulpryd?
  • 1593 / 254 / 0
Ja biorę flupentiksol i sobie chwalę, amisulpryd też brałem długo i oba uważam za najlepsze neuroleptyki z tych aktywizujących.
  • 2 / / 0
czy kojarzy ktos jakiekolwiek przeciwskazania co do niwelowania zejścia z futra chloroprotixenem? szukam info i nic nie mogę znaleźć.
  • 657 / 173 / 0
Amisulpryd + alko wychodzi coś na kształt konia, w następstwie boli wątroba więc nie polecam. W trakcie gadatliwość, znaczna euforia, następnego dnia wkurw i mocniejszy niż normalnie zjazd alkoholowy.
Sulpiryd + alko = słabe działanie alko, strucie się i rzyganie, nie polecam.
Amisulpryd 50mg + Abilify 1mg kosmiczny wykop energetyczny i euforyczny.
  • 1593 / 254 / 0
Próbował ktoś łączyć amisulpryd z flupentiksolem?
  • 33 / 1 / 0
Kiedys po fecie mialem ostre zjazdy, tak że dzień po wciąganiu odpadał, bo półprzytomny leżałem przez cały dzien w łóżku i nic nie ogarniałem. Od kiedy psychiatra przepisał mi Solian, faza po fecie jest o wiele przyjemniejsza, nie mam takich zjazdów ciężkich a i na samej fazie wydaje sie normalniejszy. Kiedys nie wyobrazalem sobie po fecie iść do sklepu, bo zjadała mnie schiza na myśl że mam wejsc w jakąkolwiek interakcje z ludźmi. Od kiedy biore Solian moje krzywe jazdy po fecie ustały. Widocznie feta potęgowała moje schizy, a Solian po prostu je wyciszył dzięki czemu moge cieszyć się dobrą fazą bez krzywych jazd
  • 2 / / 0
Nie wyobrażałeś sobie po fecie iść do sklepu? Aż mi się przypomniało, jak zajebałem bongo (nowy sort) i poszedłem do fryzjera. Te magiczne lustro i obecność w koło mnie.
  • 6 / 2 / 0
Jak wygląda sprawa z przyjmowaniem sulpirydu ok. 100mg, od 150 - 300mg pregabaliny na codzień. Kiedy i w ogóle warto odstawić przed emką? Są możliwe interakcje?
  • 6 / 17 / 0
Siema
Jaką dawkę kwetapina przyjąć na sen po koxie (co do jakości około 0.2-0.25 w 2 liniach zrobiło fajnie, ale nie mam doświadczenia jeśli chodzi o tą substancje) i fecie(wsumie poleci około 0.4g) która jak dla mnie ma z 70% kofeiny. Stimy skonsumowane w nl. Dodam jeszcze że 400mg kwety po również holenderskim NEPie wywołało u mnie coś na pograniczu zespołu neuroleptycznego - coś jak psychoza z mocniejszymi halunami
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2022 przez Lewus333, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.