Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 619 / 10
Napisałem na mail, który podałeś (ten na gmail) i wiadomość nie została dostarczona. Widocznie podałeś zły adres. Wyślij mi właściwy: str88@hyperreal.info.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 159 / 10 / 0
Dobra już sobie poradziłem
sis88
  • / / 0
Hejka, bardzo proszę o pomoc w odzyskaniu konta.
  • 2897 / 619 / 10
@up, napisz do mnie na maila: str88@hyperreal.info.
Załącz:
- login starego konta
- adres e-mail, na jaki zarejestrowane było stare konto
- nowy adres e-mail, który ma zostać przypisany do starego konta

A jeśli chcesz odzyskać hasło, to skorzystauj z tego: user/forgot_password.
sis88
  • / / 0
Napisałam maila.
  • 2 / / 0
STR88 adminie kochany, piszę z uprzejmą prośbą o zmianę adresu email do konta 'kaszpirowski', mail tam podpięty straciłem już parę lat temu, da radę coś takiego zrobić?
  • 2897 / 619 / 10
@kaszpirowskijan, da radę.
19 listopada 2021STR88 pisze:
napisz do mnie na maila: str88@hyperreal.info.
Załącz:
- login starego konta
- adres e-mail, na jaki zarejestrowane było stare konto
- nowy adres e-mail, który ma zostać przypisany do starego konta
Henk1
  • / / 0
Nie mogę się zalogować do mojego starego konta, ani założyć nowego, bo dostaję komunikat, że na mój e-mail jest już założone konto, ale hasło nie pasuje. Jak mogę odzyskać stare konto, albo założyć nowe?
  • 174 / 26 / 0
Panie szanowny adminie zmienisz mi nazwę konta na CoolRastaCool a pizgnę blanciora w Twojej intencji.
  • 357 / 47 / 0
Wnioskuje o zmiane nicku na: AlfredDinozaur
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.