Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
06 grudnia 2021MontBlanc pisze: @ZakazanyOwoc "Co do samej pregabaliny, to najlepsza substancja jaką dostałem od lekarza, najlepiej działa , świat jest lepszy, kolory wyraziste i chęć do roboty, do robienia czegoś konstruktywnego. " - no nie mogę jak to czytam, Wy naprawdę macie taką motywację i chęć do działania po pragabalinie? Nigdy tego nie miałam, czy to działanie macie jak bierzecie dawki terapeutyczne, bez wyrobionej tolerki? Czy niby kiedy? Ja nawet na zerowej tolerce jak wzięłam np 150 to czułam się fizycznie lekko pijana i nic więcej, ogólnie ten "stan" wgl mi nie odpowiadał, a o jakiejkolwiek motywacji czy chęci do działania nie było nawet mowy.
Ja teraz tylko terapeutycznie.
Piękna bajka ta prega.
Najlepiej działa oczywiście 150mg i kilka buchów mj z rana ale to drogi interes dla mnie.
Jak wykupie tianeptyne jeszcze to moze 150mg okaże się wystarczające.
Ps.
Nie polecam do pracy umysłowej 300mg+alprazolam. Totalnie nie mogłem się skupić a mówienie lekko z bełkotem było.
06 grudnia 2021Dersu Uzala pisze: Piękna bajka ta prega.
06 grudnia 2021MontBlanc pisze: @ZakazanyOwoc "Co do samej pregabaliny, to najlepsza substancja jaką dostałem od lekarza, najlepiej działa , świat jest lepszy, kolory wyraziste i chęć do roboty, do robienia czegoś konstruktywnego. " - no nie mogę jak to czytam, Wy naprawdę macie taką motywację i chęć do działania po pragabalinie?
Nigdy wcześniej nie znałam podobnego leku....
nęcąca w zdradne sieci córo Zeusa,
i błagam, smutkiem nie dręcz mego serca,
o nieśmiertelna
Może tak zadziała przy zdrugz ale nie chce obiecywać ani nie wiem jak z ubokami.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.