Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Swoją drogą, wrócę do produktu który był już linkowany, a mianowicie RoboTablets: https://www.ebay.pl/itm/333812622864?ha ... SwSAtfyQxO
3 opakowania wychodza względnie ekonomicznie w porównaniu z zamawianiem pojedynczego. Ktoś z tu obecnych byłby zainteresowany? No i pytanie, czy większe prawdopodobieństwo przyczepienia się naszych służb do takiego zamówionka, czy nawet zamówienie jednego opakowania jest względnie ryzykowne i nieopłacalne - jestem ciekawa waszej opinii.
Jak tłumaczyć się to deficytem leku o podobnym składzie w kraju i tyle w temacie
Sezon chorobowy jest panie
Mam teraz ogromną ochotę na dexa ale wenlaflaksyna to chyba dość niebezpieczne połączenie (żeby na 3 Plato wejsc)..? Ktoś próbował?
26 listopada 2021DigitalDisaster pisze: Ja jutro idę odwiedzić jeszcze 2, w których coś powinno być, i na tym chyba kończę etap robienia zapasów (chyba, że jeszcze wpadnie po drodze jakiś DexaCaps, co by nie marnować cennego Acodinu). W grudniu powrót do dekszenia, więc mam nadzieję, że jakoś na początku przyszłego roku Stada zacznie produkować kaszlaka. Byłoby miło.
Tak w ogóle to planuje zrobić w weekend randkę z dexem - z tym, że po raz pierwszy zabawię się w potrójne rozbicie dawki i czosnek. Myślałam o dawkach rzędu 80 - 160 - 240 lub 75 - 150 - 225 (w zależności od tego jaki lek i ilość substancji w tabletce wybiorę). Zastanawiam się tylko jakie robić odstępy, gdzieś w tym wątku wyczytałam, że optymalnie to 3-4h, ale nie wiem, czy to nie za długo, może lepiej 2h? Sam dex ładuje mi się ok. 1h. No i kiedy dodać ten ząbek czosnku, przed ostatnią dawka?
Piski w uszach mogą także wynikać z niedoboru sodu i czasem zwykła sól pomaga.
By JohnyHa
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.