Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Opisywany przez użytkownika powyżej dyskomfort fizyczny tuż po zażyciu wygląda mi na tzw. ciasny sweterek. Moża tu użyć pojęcia bodyload, jednak przy lizergamidach nie jest on jakoś szczególnie doskwierający w mojej skali skutków ubocznych. Have a good trip!
25 września 2021IssueIbekwe pisze: Do tej pory LSD na trzeźwo tylko. 2 razy tak 1+1/3 papieru. Dobre wizuale, lekkie przemyślenia. Super generalnie.
Jestem najebany(0,4l wódki) i pod mocnym wpływem marysi i jadalnego ciasteczka z marysia. Mocna faza.
Nie biorę, ale zastanwiam się, co by było jakbym wziął dwa kartony na raz tego LSD.
Chyba za mocno co nie? Pozdrawiam. Hej.
22 września 2021CieplaPoduszka pisze: @Ragzore5
Ja zas uwazam nalezy sie wlasnie dac poniesc fazie a problem sam wyplynie na powierzchnie jak zdechla ryba . Moze sie tez zdarzyc tak , ze to co uwazasz za problem po wielowymiarowej kwasowej analizie przestaniesz za takowy miec czy w jakis inny sposob zasymilujesz i dojdziesz z nim do ladu . Miej otwarty umysl i dobra wole a bedzie dalo sie zrobic bardzo duzo .
Zazwyczaj sa w przedziale 150-300ug jesli deklaruja wiecej mozna przypuszczac , ze klamia .
Mam zaplanowanego tripa z kartonami jutro z przyjacielem i tak się zastanawiamy. Czy jak przyjmiemy dawkę 280-400ug o 14 to czy jak dorzucimy więcej koło 22 to będzie coś czuć?
Z góry dziękuje!
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.