Dodatkowo benzo i alkohol, to także proszenie się o kłopoty i wyższą tolerancje na tę grupę leków.
A czemu Alprazolam nie działa ?
Może już jakiś czas temu, takimi wypadami rozjebałeś sobie nieświadomie tolerancję.
A i alprazolam zdarzało mi sie mieszać z alkoholem, trochę wzmacniał działanie alko.
Wszyscy mi zawsze mówili, ze pierdole sobie leczenie alkoholem i ze nigdy nie wyjdę z depresji jak będę pił. W moim przypadku brak alkoholu niczego nie zmienia. Zaznaczam calkowity brak alkoholu.
Mam nadzieje, ze tylko ja mam taką porytą głowę i jak przestaniecie pić i używać a grzecznie brać leki zgodnie z zaleceniami to wszystko sie poprawi i depresje/nerwice itp miną.
Na noc kwetiapina i 2 razy dziennie 150mg pregabaliny + 0,25mg alpry
W ciagu dnia dodatkowo jestem na bupropionie takze żyje po tym miksie dosc dobrze
musiała się zagapić good 4 you xD
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".