Dodatkowo benzo i alkohol, to także proszenie się o kłopoty i wyższą tolerancje na tę grupę leków.
A czemu Alprazolam nie działa ?
Może już jakiś czas temu, takimi wypadami rozjebałeś sobie nieświadomie tolerancję.
A i alprazolam zdarzało mi sie mieszać z alkoholem, trochę wzmacniał działanie alko.
Wszyscy mi zawsze mówili, ze pierdole sobie leczenie alkoholem i ze nigdy nie wyjdę z depresji jak będę pił. W moim przypadku brak alkoholu niczego nie zmienia. Zaznaczam calkowity brak alkoholu.
Mam nadzieje, ze tylko ja mam taką porytą głowę i jak przestaniecie pić i używać a grzecznie brać leki zgodnie z zaleceniami to wszystko sie poprawi i depresje/nerwice itp miną.
Na noc kwetiapina i 2 razy dziennie 150mg pregabaliny + 0,25mg alpry
W ciagu dnia dodatkowo jestem na bupropionie takze żyje po tym miksie dosc dobrze
musiała się zagapić good 4 you xD
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.