Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
dawno mnie na forumie nie bylo Jednak dzisiaj wpadl mi taki pomysl na temat:
Jakie sa wasze rekordy w:
ilosciach spozywanych dobowo
Dlugosci przebytego ciagu
Jesli ktos sie nabawil przez to jakichs schorzen psychosomatycznych niech je tez Napisze
Bedzie to Ostateczne ostrzezenie(przestroga) dla tych swiezakow ktorzy sie zdecyduja na romans z GBL.
Jak to kurewsko potrafi uzaleznic czlowieka zarowno psychicznie jak i fizyczne (moim zdaniem psychicznie uzaleznia na rowni z
elitarnymi - crack , heroina , metamfetamina)
Mysle ze nie bylo jescze takiego tematu .
Pozdro
Przechlalem kilkaset mililitrów tej substancji. Gdy treść żołądka się zwracała, zaprzestałem ciąg.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.