Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
wczoraj zjadlem 2 paczki tussidexu i o kurwa podzialalo, okolo 19 zjadlem je, to o 21 juz bylo ostro - ale strasznie wkurzal mnie ten dziwne chodzenie haha, jeszcze na nastepny dzien mialem poswiate tego bo czulem sie ciut pijany. Fajna sprawa, na pewno za jakis czas wroce
  • 3 / 1 / 0
siema byłem po acodin ostatnio, mieli tylko kode, sprawdziłem na jednej stronie i pisalo lek niedostępny a statystyki dostępności spadly z 80% do 60, co się dzieje?
Ostatnio zmieniony 02 października 2021 przez zyczyc, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1195 / 223 / 32
@zyczyc
Spada zainteresowanie? Dexonauci wymierają? Aco za drogi i wszyscy Tuss kupują?

@czekotubkaa1 Jak mówiłem :D
Może jakiś raporcik z pierwszego tripa? Tylko jak już pisać, to przykładając się do opisu ;)
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 26 / 1 / 0
Czy ktos ma jakis pomysl na zamiennik w UK? Najlepszy dorazny antydepresant i jedyne co likwiduje wszelakie glody u mnie (naltrekson i baclofen sie nie umywaja)
I can't
keep calm
because
I'm Borderline
(and probably much more :heart: )
  • 586 / 127 / 0
Deksonauci nie umierają tylko żyją w bezkresnej dysocjacji załamującej fale elektromagnetyczne.
Ja po 3 latach ciągłych lotów (+kodeina za często) nabawilem sie zapalenia żołądka i dwunastnicy a bylem kozak co to dla mnie zjesc na sniadanie z energolem tussi czy aco
  • 21 / / 0
Ej, kurde. Nie ma aco w hurtowniach. Chyba że pan aptekarz mnie w chuja wali, ale nie sądzę, wszak znamy się nie od dziś 🙃. Jak u Was z dostępnością?
  • 3901 / 563 / 0
To prawda. Jesli chodzi o acodin sprawdzilem i nie ma. Jest syrop tylko.
W ogole jesli chodzi o deksa to bez problemów.

@techniczny

miales jakies powazne objawy?
czy przypadkiem się dowiedziałeś?
  • 21 / / 0
Bez problemów, w sensie Tussidex? To zazdro, bo w moim wypiździejewie jest 5 aptek, z czego dwie mam spalone, w dwóch już panie wiedzą, że bynajmniej nie kaszlę, a w tej jednej, mojej ulubionej, Tussidex był jak dotąd tylko na zamówienie, więc brałam aco, co by nie nadużywać uprzejmości aptekarzy. Dżizas, czyli zostanie mi pójść i grzecznie poprosić, żeby Tussidex był w stałej sprzedaży? 😂
  • 586 / 127 / 0
Ciągłe wymioty, biegunki, bóle brzucha, problemy z jedzeniem, perlastyka jelit zerowa
Osłona (emanera) + probiotyk i lekkostrawna dieta pomogły
  • 1046 / 91 / 0
Swego czasu byłem zapalonym fanem dekstrometorfanu. Wszedł do codzienniej diety przy mixach z kodeiną. To było dla mnie spełnienie - 225 mg DXM, jak już jest dobrze to 750 mg kodeiny. Wcześniej i w trakcie cannabis, po wszystkim etanol niskoprocentowy. Czasem doszło do tego jakie benzo lub, o zgrozo, Z-drugs. Czasem to jaki psychodelik wypełniał czasoprzestrzeń. Czasem też, zamiast tej kody była herbata z maku, tudzież fentanyl. Trwało to jakiś czas. Trochę mi w głowie poprzestawiało:P Obecnie z DXM spotykam się dość żadko, może dlatego doskwiera mi często dokuczliwy bodyload, ale też nie zawsze. Mam odłożone 150 mg i planuję to spożytkować razem właśnie z kodeiną. PST mi ostatnio z deksiwem słabo smakowało, ale coś tam jedno wzmagało drugie, tak. Z psychodelikami to narazie nie chcę kaszlaka. W tym tygodniu przy okazji sesji z MOXY zastanawiałem się czy nie dobrać go, ale zrezygnowałem. Sama tryptamina urządziła mnie dość mocno (20 mg), na tyle, że gubiłem gdzieś to uczucie spożytego wcześniej PST. Jedyne co planuję w jakiejś tam przyszłości z psychodelii, to DMT + DXM.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.