Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
Zablokowany
  • 960 / 17 / 0
Prosze mi powiedzieć kto z was zazywa neurowit i czy z tego leku mogą powodować takie skutki jak allergia swedzenie i potliwowc biorę kilka miesięcy po 2tabletki dziennie?
  • 217 / 117 / 0
neurovit to tylko bardzo dużo witaminy b, bierzesz ją tylko kilka miesięcy, na swój śmierdzący pot narzekasz tu już ponad dwa lata, więc to raczej nie to
moim zdaniem twoja głowa wie, że masz raka, umierasz, nie jest zadowolona z tego powodu, i wpada w ten stan, który po angielsku nazywają 'fight or flight', czyli totalna panika
cały rozpierdol w twoim organizmie, który opisujesz, jest możliwie tego następstwem
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 960 / 17 / 0
Potliwosc mam od 9miesiecy a neurovit biorę już 8miesiecy
  • 217 / 117 / 0
stary, naruchałeś pewnie ze sto postów o swoim pocie, wejdz w swoje posty, wyszukaj słowo 'potliwosc' i sam zobaczysz
ja już nawet nie chcę podśmiewywać się z ciebie jak kiedyś, bo mam silne podejrzenie, że jesteś osobą upośledzoną/ niepełnosprawną
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.