01 października 2021Hash_Oil pisze: Aktywacja receptorów muskarynowych wzmaga pocenie. MPH podwyższa poziom
Tzn. Łopatotogiczne 2-3 dni wciągam - 3-4 nie wciągam.
Na koniec dojebalem rumianek + melisa + szyszka chmielu i już wogole bajka
29 września 2021Morfeo pisze: 3 łyżeczki soli dziennie lub więcej, 8g cytrynianu potasu, 500mg magnezu, bardzo dużo serów + tabletki z
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
Co do CRek to nie wiem. Sprawdź jak w jakich odstępach czasu uwalniają się jakie dawki leku. Dobierz sobie tak dawkowanie, żeby peaki stężenia MPH we krwi byly wygładzone.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
biorę obecnie za jednym razem codziennie 2x36 mg rano i ciekawi mnie co ile w takim przypadku ona uwalnia ile mg? bo rozumiem, że 1,5 mg co 1,5 h uwalnia wersja 18 mg , czyli w moim przypadku co 1,5h uwalniać będzie ok. 6 mg ?
Probowalem roznych form leku. Obecnie lekarz przepisuje mi zwykły IR. Jednak, coz, kiedys 5mg w jednorazowej dawce robiło swoje, potem dluzszy czas 10mg było ok i mi wystarczało (wiadomo, kilka razy dziennie).
Dzis dopiero 20 mg działa tak dobrze, jak dawne 10... a musze brac kilka tabsow dziennie.
Chciałbym troche zbić tolerancje, bo to mija sie z celem, aby brać dziennie ponad 100mg leku... co bedzie dalej? ;/ Zastanawiałem sie aby odstawić na np. 2 tygodnie. To wystarczy, aby tolerancje zbić do zera?
Co w tym czasie suplementować? tyle wystarczy czasu?
Jest sens abym np. w zamian za metylofenidat, stosował np. bupropion ktory kiedys bralem? czy to tylko spowolni zbijanie tolerancji?
PS. Podobno biorac jakis czas DXM mozna wyzerowac tolerancje. Jak to dokladnie dziala?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.