Lekarz moze komus taki zestaw pisal juz?
Jakies wrażenia z mocy przeciwlekowej?
Wtedy benzo pomaga i niweluje niektóre skutki uboczne brania SSRI, a gdy SSRI zacznie działać, to benzo jest bez sensu, a nawet szkodliwe pod względem uzależnienia.
Branie jednocześnie SSRI i benzo, to jak noszenie drzewa do lasu.
Szkoda tylko że tak łatwo przeholować z dawką 1mg za dużo i cię odcina na kilkanaście godzin ;(
03 października 2021WALLSTREET pisze: SSRI i benzo, ma sens w momencie rozkręcania się SSRI, o ile się w ogóle rozkręci.
Wtedy benzo pomaga i niweluje niektóre skutki uboczne brania SSRI, a gdy SSRI zacznie działać, to benzo jest bez sensu, a nawet szkodliwe pod względem uzależnienia.
Branie jednocześnie SSRI i benzo, to jak noszenie drzewa do lasu.
Taki luz, te problemy sprzed fazy wydają się być tak absurdalnie nieistotne. Pełen chill
U mnie również alpra wyprzedza klona w rekreacji na chwilę obecną
01 października 2021IamYourFather pisze: Odkąd zjadłem trochę klona, oceniam go lepiej od alprazolamu. Działa porównywalnie przyjemnie plus rozluźnienie mięśni, czego alpra nie oferuje. Tańszy. 2mg można kroić na 4 porcje przy niskiej tolerancji. Nawet z tolerką czuć 0.25
Wychodzi 120 dawek za ok. 10 zł. Nawet jeśli bierze się równoważnik alpry czyli 1 mg (a to już każdy poczuje, poza wjebańcami), to mamy 60 dawek działających prawie 3x dłużej.
Oprócz tego, nawet następnego dnia po powiedzmy 1-2mg dzień wcześniej, czuć, że jeszcze działa (ten spokój).
Każda dawka działa 8 godzin a nie 3 godziny, dzięki czzemu nie dorzucamy i nie jest aż tak łatwo się wjebać jak w alprę, wystarczy mieć łeb na karku.
Klon>alpra, szkoda że do klona mam ciężko z dojściem.
03 października 2021nawachajka pisze: @techniczny alprazolam+bupropion
Czy w razie niekontrolowanych akcji stresowych czy gniewu?
I jakie efekty odczułeś pozytywne/negatywne, w jakich dawkach?
Co do SSRI + benzodiazepiny to mojej lubej clonazepam potrafił zresetować efekt SSRI ale dodam ze palenie trawy i czasem piwo jej pomagało w restartowaniu antydepów
ogólem to forma samoleczenia (szkoda że nie ma "samowypisywanie recept" xd) z powodu naduzywania stymulantów przez dłuzszy czas
alprazolam tak przy okazji poprosiłem zeby bupropionowi nie bylo smutno samemu na recepcie
i to dla horej curki bo nie uzywam od jakiegos czasu benzdiazepin
Dzisiaj prosząc o alpre dostałem hydroksyzynę bo zjadłem paczkę 0,25mg w tydzień XD
Gdyby tak alprazolam działał długo jak rolki albo chociaż klon którego można nawet co 2-3 dni brać przynajmniej ja tak mam
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.