Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 64 / 17 / 0
Jadę na tym drugi miesiąc i nigdy wiecej na moda nie przejdę. Pół armo robi robotę. Daj wrażenia jak tam u ciebie @Nicholas6000
  • 305 / 40 / 0
Jasne, zamawiam dzisiaj i będę korzystać w przyszłym tygodniu, więc -/+ za jakieś 10 dni dam znać ;)

2021 wrz 28, 14:16 / scalono - surv

Chociaż teraz se myślę że moje testy mogą być mniej miarodajne, bo ostanie dwa tygodnie w pracy mam w chuj zapierdol i dwa razy dwusetka dziennie wchodzi. Ale zobaczymy. Jak tylko dostanę to w sobotę czy niedzielę zarzucę sobie aromo żeby zobaczyć efekty ;)

2021 paź 02, 14:47 / scalono - surv

A więc: jako że ostatnie dwa tygodnie miałem ciężki zapierdol, który będzie kontynuowany w przyszłym tygodniu mój organizm już przyzwyczaił się do dwóch dawek 200mg modafinilu dziennie. Więc jako że dziś wróciłem zza granicy o 3 rano to postanowiłem sobie wrzucić całe 150mg armodafinilu około godziny 3.45 i substancja świetnie daje radę! o godzinie 11 wrzuciłem drugą dawkę. Chciałbym nadmienić że nie spałem ani minuty od tej 3 rano i jeszcze o 7 rano wyszedłem sobie pobiegać 8km (jebnięte bez problemu), przez resztę czasu załatwianie różnych spraw, wizyta u rodziny itp. i nie czuję żadnego zmęczenia, nawet chętnie wyszedłbym znowu sobie pobiegać ;) Także Armodafinil górą! Do zwykłego Moda już raczej nie wrócę. Armodafinil to wspaniała substancja :) Serdeczne dzięki forumowicze za polecenie tej substancji, w szczególności Tobie @SteelSlade :)
  • 4 / / 0
Witam pytanie czy ten preparat sprzyja większym doznań podczas stosunku biorąc ten lek we dwoje?
  • 64 / 17 / 0
@Maniek99729 Krótko i na temat: tak. Siurak jednak maleje i się kurczy, więc musisz się troche napracować - albo twoja kobieta. Jak już przebrniesz przez ten etap to może byc długo i energicznie.
  • 14 / 1 / 0
Re: Modafinil
Nieprzeczytany post autor: Bradd »
Brałem kilka dni 200mg, ogolnie pierwsze dni bardzo fajne działanie, praca umysłowa szła lepiej, ale zaczęły mi powracać bóle nerwicowe, po odstawce wpadłem w depresje z bólami. Przeszło po około 2 dniach. Niestety męczą mnie spadki energii i zdolności kognitywnych mimo uprawiania sportu regularnie od wielu lat i całkiem dobrej diety, wiec znowu mnie skusiło tym razem mniejszej dawki. Wziąłem jednego dnia 100 mg, znowu dobrze mi się pracowało, niestety na następny dzień znowu powróciły bóle nerwicowe.
  • 479 / 15 / 0
Re: Modafinil
Nieprzeczytany post autor: testerr »
05 października 2021Maniek99729 pisze:
Witam pytanie czy ten preparat sprzyja większym doznań podczas stosunku biorąc ten lek we dwoje?
Moim zdaniem wcale.
Król Jest Tylko Jeden
  • 17 / 3 / 0
Modafinil może i jest specyfikiem dość bezpiecznym i z pewnym potencjałem rekreacyjnym, jednak i tak powinien być stosowany kierunkowo. Do pożytecznych zajęć do których zazwyczaj mamy zbyt niskich zapał lub problem ze skupieniem uwagi. Używany w nieodpowiednich warunkach może doprowadzić do rozdrażnienia, arytmii pracy serca czy bezsenności, także warto przekalkulować zady i walety przed regularnym ciągiem.
Uwaga! Użytkownik Incognitus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 600 / 109 / 0
Warto wspomnieć że został odrzucony przez FDA ze względu na ryzyko groźnych powikłań skórnych jak chociażby zespół Stevensa-Johnsona.
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 605 / 89 / 0
Ogólnie nie polecam miksu tego specyfiku z amfetaminą, gdyby komuś przyszło takie coś do głowy (w co akurat trochę wątpię).
Ktoś sprzedał wora fety mojemu kumplowi wymieszanego z modafinilem.
Chyba ktoś chciał zaoszczędzić albo nie wiem... Źle się czuł po tym, wpadał w jakieś manie, a w głowie miał jeden wielki chaos.
Miałam po tym dosłownie to samo, choć nie aż tak mocno jak on.
I ten specyficzny zapach moczu przy wypróżnianiu się. Coś okropnego.
Wzięłam próbkę do domu, bo nie miałam drugtestów przy sobie, a coś jednak nie dawało mi spokoju.
No i wyszła idealnie domieszka (i to chyba nawet spora) modafinilu w tej amfie.
Test powtórzyłam raz jeszcze i wyszło tak samo.

Chemik, który to wymyślił, niech się po prostu pierdoli.
Może to czytasz :P
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 2 / / 0
Hej, czy zdarzyło się komuś, żeby Modafinil wywołał... senność?? Próbowałam modafinilu kilka razy, przy dawkach 100mg w ogóle nie odczuwałam działania, przy dawce 200mg odczuwałam na zmianę nieprzyjemną fizyczną stymulację z sennością i straszną zamułą. Do tego zamiast koncentracji, to raczej rozkojarzenie... Dziwne. Tabletki raczej legitne, Modalert 200.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.