Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1001 / 84 / 0
Zależy na kogo się trafi, jak wszędzie... Ja np. chodziłem do 1 apteki 24 dość często po tjoko doraźnie jak mnie ciśnienie łapało, często najebany. Raz się wysprzęgliłem do typa, który mnie obsługiwał, że "To jest moja czekolada!". Teraz mówi, że nie ma:P
  • 1195 / 223 / 32
Dosłownie zależy na kogo się trafia. Są takie farmaceutki, że tylko Cię widzą jak wchodzisz i już wyjmują z szuflady co trzeba i nabijają.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 880 / 364 / 6
Ja na środę muszę się stawić na rozmowę rekrutacyjną na wysokopłatne stanowisko technologiczne, cold turkey od piątku. Kurwa jak ja się tam dojadę to będzie elegancko w ogóle.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1195 / 223 / 32
Przełożenie terminu rozmowy nie wchodzi w gre?
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 184 / 25 / 0
Nie chce nic mówić ale mam lekkie wrażenie że w pewnej części właśnie przez młodych ludzi szturmujących apteki w celu zdobycia thioco, Farmaceuci uogólniają to wszystko. Może też jakiś stary nie jestem ale jak dla mnie to te 18+ powinno być bardziej pilnowane zwłaszcza dla kodeiny z oczywistych przyczyn. Sam popierdalalem po aptekach nie będąc nawet jeszcze pełnoletnim i teraz widzę co się dzieje. Jak już zaczynać to najlepiej jak najpóźniej.
  • 3455 / 557 / 2
I z głową, przede wszystkim z głową. Grzeje Cię 1 opakowanie 16 tabsów? Pozostań przy tej dawce. Przestaje grzać? Zrób sobie przerwę, zarzuć po niej nieco mniej.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 1 / 0
kodeina - ona już nawet na mnie nie działa! Biorę z przerwami od 13 roku życia (czyli 8 lat). utrzymuje się od ponad 3 lat jakoś na dawce 2x16tab tjo (nigdy nie poczułem działania po antidolu, a ekstrakcje na pewno robiłem good), we wtorek idę do doktora w nowej przychodni i mam pytanie - walić w chuja czy powiedzieć prosto z mostu dlaczego potrzebuje pregaby? Poczytałem żę jest dobra na odstawkę więc w takim celu mam zamiar ją spożywać, ogólnie to zmieniłem przychodnie i nigdy w życiu nie miałem pregaby zapisywanej, jedynie BDZ i SSRI w 2 poprzednich (brrak zaświadczenia, dawane "na gębę"), Jakie dawki stosować i w jakich odstępach czasowych (np rano-południe-wieczór czy może w jakichś interwałach czasowych?)? Prosiłbym o odp i/lub przeniesienie w razie złego tematu.
Niech to mi się nie kończy jak mój papieros
  • 1195 / 223 / 32
kodę możesz odstawić bez wspomagaczy ;) Uwierz w siebie!
  • 84 / 9 / 0
bez sensu sie meczyc na skrencie. pregaba cbd hydro i da sie zyc
  • 17 / 1 / 0
29 września 2021Klamm pisze:
kodę możesz odstawić bez wspomagaczy ;) Uwierz w siebie!
gdyby nie zaorana psychika to bym dal rade :P na poczatku roku juz to raz zrobilem (3tyg no codeine) po zespole serotoninowym , najdziwniejsze polaczenie - zs po ogromnej ilosci asertinu plus skręcioch po kodeinie, szatan w nocy mi sie respił pod łóźkiem, widziałem śmierć na 100 sposobow moich bliskich i wgl niefajne efekty specjalne). Wiadomo na "sucho" by było o wiele inaczej b juz przechodzilem ta bezsennosc i rowerki ale wlasnie zawsze mnie rozpierdala ochota wyskoczenia za burtę mieszkania, bol glowy i bezsennosc - reszte jestem w stanie zaakceptować. Może po prostu jestem cipa xd
Niech to mi się nie kończy jak mój papieros
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.