Mam 2 pytania:
1. czy da sie jakos to jednak rzucić bez strasznych objawów typu ogromna depresja,straszna leniwosc,bole głowy i karku itp
Probowalem metody na zimnego turka,czyli z dnia na dzień jak i stopniowej redukcji.
2.Jak wyglada interakcja konkretnie Sertaliny z fetą,DXM( 1 ew. 2 Plateau ) oraz klonazepamem?? Z mojego doświadczenia: alko dziala dobrze,chyba troche mocniej, Buch działa lepiej tzn bez paranoi, kodeina slabiej.,
Dawka poranna -100 mg
Po południowa - 200 mg
Wieczorna - 50 mg
Szykują się testy klefa, tryptamin i lizerów, w związku z tym chciałbym zapytać osoby posiadające większą wiedzę na ten temat, jakie są potencjalne skutki uboczne dla osoby biorącej trazodon w takim dawkowaniu, czy bardzo się to ze sobą gryzie? Czy na przykład odstawienie dawki po południowej zmniejszy ryzyko potencjalnych szkód?
Wiem, że miprocyna jakoś szczególnie tej osobie nie zaszkodziła, jednak wolę dopytać jak takie rzeczy się do siebie mają
11 kwietnia 2021Hahamefek pisze: Przyjmuje Sertaline od ponad pol roku,tak sie od tego scierwa uzaleznilem,że nie potrafię nawet 2 tygodni bez tego wytrzymac.
Mam 2 pytania:
1. czy da sie jakos to jednak rzucić bez strasznych objawów typu ogromna depresja,straszna leniwosc,bole głowy i karku itp
Probowalem metody na zimnego turka,czyli z dnia na dzień jak i stopniowej redukcji.
2.Jak wyglada interakcja konkretnie Sertaliny z fetą,DXM( 1 ew. 2 Plateau ) oraz klonazepamem?? Z mojego doświadczenia: alko dziala dobrze,chyba troche mocniej, Buch działa lepiej tzn bez paranoi, kodeina slabiej.,![]()
525 mg linefor (pregabalina)
15mg chlorprothixen (chloroprotyksen)
Przy takim stacku od magika można zarzucić XTC w klubie?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.