Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 6 / / 0
Sam medikinet przez długi okres jadłem jak na proste ADHD do pracy etc. Teraz na forum przeczytałem czy coś z tym można jeszcze zrobić, obczaiłem tu i tam i 1 tabletke zjadłem, 3 (po 1 z półtorej godzinnymi przerwami) zjadlem - jest to wersja CR, przeczytałem "że ta słabsza" także zaszalałem nie wiem czy mam takie placebo, ale czuje lekki szczękościsk jak na MDMA, euforka jest również skupić sie moge, a sił też dodaje nieźle, orientujecie się czy można metylofenidat łączyć z kawą czy niezbyt?
  • 131 / 10 / 0
Eh uczyłem się na tym kurestwie do obrony magisterki, po niczym nie miałem takiego parcia na ćpanie jak po tym, wieczorami już kombinowałem jakieś beta-ketony xD
medikinet 20mg, wrzucałem 10mg + kurkumina + pieprz + piracetam 3600mg dziennie i szło na tym całkiem dobrze się uczyć, kilka takich wrzut w ciągu dnia i na koniec w mózgu aż się pierdoliło od tych informacji. Po 2 latach bez nauki to ogarnięcie jednej kartki a4 było wyzwaniem na dwa dni, a takto całkiem sprawnie poszło. Obrona na 5.0 8)
  • 1174 / 225 / 23
@czekotubkaa1
Jak nie masz problemów z sercem to możesz, powoduje synergie. Jednak z tego co czytałem to szybciej tolerka się wyrabia. Zadbaj wtedy o magnez, bo będzie Ci wypłukiwało szybciej no i ogólnie o elektrolity.
  • 6 / / 0
Macie jakieś sposoby jak najlepiej i najciszej (żeby domowników nie alarmować, bo nie wiedzą o moim hobby) rozkruszyć medikinet cr? bo nie wiem czy to moje placebo ale jak zjem to w postaci tabletki to nie czuje tej euforii.. Może jakoś w kartke to dać i czymś twardym pokruszyć?
  • 1355 / 364 / 2
@czekotubkaa1 najważniejszą sztuką jest nie ponieść się swoim aktualnym nadwrażliwością na zewnętrzne bodźce, szczególnie wzrokowe i słuchowe, bo te aktualne i tymczasowe mogą zostać z nami na dłużej niż czas półtrwania leku w organizmie :) a tak poważnie, to mi tego blender nawet nie chciał porządnie pokruszyć, było to ponad pół roku temu i od tamtego czasu w moim serduszku tylko IR <3 jak już chcecie to ćpać, a boicie się, że ktoś usłyszy kruszenie i inne czynności, to weźcie sobie odpuśćcie i podejmijcie próbę z trochę lepszym Set &AMP; Setting, polecam.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 494 / 134 / 0
Kup moździerz farmaceutyczny z tłuczkiem, wsyp tam MPH, zestaw owiń kołdrą, kocem etc, i działaj. Minusem jest to, że robisz to na ślepo, chyba że zostawisz sobie trochę uchyłu ze strony, z której działasz, ale wtedy i tak niewiele widać.

Druga wersja to zeszyt. Wsypujesz medi do zeszytu, kładziesz 2 kartki papieru na tą, na której znajduje się proch, bierzesz pełną butelkę piwa i trzesz. Jest to głośniejsze, ale spokojnie daje radę (+ efekty są 9/10).
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
  • 6 / / 0
znowu lece od 12 rano (pisze to o 17:44) zajebałem 2.5 CR'ki 30mg, połówka jeszcze na potem, strasznie to polubiłem a nawet chyba się uzależniłem, fajnie sie po tym w gierki pyka :p dodatkowo ja płace niecałe 20 zł za opakowanie 30szt także tańszego sprawdzonego ćpania chyba nie znajde haha pozdro
  • 81 / 6 / 0
Dlaczego jedna tabletka metylofenidatu wystarczy żeby zwariować? Co on robi w głowie, że nagle w głowie słyszę tysiące przelatujących słów, nie da się na niczym skupić, woda wychodzi z organizmu litrami, cały człowiek mokry.. dochodzi wielkie napięcie i pogłębiona nerwica natręctw.. Totalny brak skupienia uwagi, brak poczucia bezpieczeństwa, totalne rozregulowanie życia i te ogromne napięcie połączone z lejącym się potem.. straszne. Tak on działa na ludzi z nerwicą lękową czy co się dzieje?
  • 1174 / 225 / 23
@halcoder
Uzupełniasz witaminy, elektrolity?
Zdrowy jesteś?
Spróbuj też mniejszych dawek.
Na mnie i znajomego przestało działać "dobrze" i mamy 20 minut kopa a potem stany depresyjne. Nie jestem ekspertem, ale chyba zbija mi serotonine. Jest energia wraz z stymulacją, ale pojawia się też ból egzystencji i smutek na twarzy.
  • 81 / 6 / 0
@Morfeo To nie jest stan, który mógłby wystąpić po braku witamin czy elektrolitów, od dawna lecę na cateringu, zdrowe jedzenie + witaminy.
Z chorób to hashimoto + nerwica natręctw i nerwica lękowa. Nie wiem czy coś więcej. Na ogół żyje sobie stabilnie a w emocjach raz na pół roku odpierdolę coś takiego za co długo potem idzie mi płacić.
Ja nie biorę metylo, tylko eksperymenty z nim. Próbowałem z 7 razy w życiu i za każdym razem to samo. Pocę się jak świnia, aż się ze mnie leje, non stop godzinami. Dochodzi mi więcej tików z tej nerwicy natręctw a to co się dzieje w głowie to jest w ogóle masakra. Skupienie uwagi na poziomie 100-latka, szajba w głowie, powtarzam słowa, obrazy, w kółko przeskakuje między jednym a drugim, nie da się uspokoić myśli, one lecą i się nie zatrzymują i nie mam na to wpływu, jestem spięty, muszę chodzić, palić, nie da się uspokoić. Nie wiem skąd ten stan u mnie, że niepokój i nerwica natręctw się tak pogłębia po metylo.
Zablokowany
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.