28 kwietnia 2021dominik2323 pisze: Witam,
Panowie specjalnie sie zarejestrowałem.
Pytanie:
Mam problem z przedwczesnym wytryskiem lekarz polecił mi paroksetyne (rexetin). Pomijam fakt, że pierwsze kilka dni to: poszerzenie źrenic, spadek libido (drastycznie),amotywacja (nic mi się nie chce), ziewanie, spłycenie emocji i tak dalej.
Ogólnie jestem niezadowolony pomimo, że myślę że będe mógł o wiele dłużej to robić. Problem polega na tym, że mało mi się chce.
Problem polega na tym, że chodzę z odczulonym penisem po tych lekach i tymbardziej że jestem obrzezany to włącza mi się nerwica na tym punkcie ( nie wspominam dobrze obrzezania).
Czy trazodon jest w stanie zostawić moje libido na tym poziomie co jest i zdziałać coś na polu przedwczesnego wytrysku ?.
Chodzi o to, że lek antydepresyjny o paradoksie pogorszył mi samopoczucie i zmniejszył motywacje.
Chce tylko lek taki który biorę doraźnie ( np. rano) i wieczorem mogę szaleć dłużej z kobieta.
Na codzień nie chce nic brać.
Co mam robić ?.
16 września 2021davidoffffffffff pisze: @serotoninowy A czy jest to lek z tej samej grupy co mirta i czy działanie jest porównywalne? Mirtazapine brałem prawie dwa lata i bardzo lubiłem jej działanie nasenne.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.