Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Wiem, że jest lekko serotoninergiczne działanie, ale sajko też takie ma, a ludzie łączą.
Jednak nie gwarantuję, czy jest to w pełni bezpiecznie.
Moja dziewczyna jakiś czas temu też połączyła z SSRI, co prawda mniejszą właśnie dawkę niż zazwyczaj i nic jej nie było.
Widzę, że nie tylko ja będę dziś podróżował
Życzę miłych lotów, u mnie zaraz wjeżdża 50
12 marca 2021spaceman pisze: To pytanie się pojawiło, jednak odpowiedzi nie zauważyłem. Jak ma się to w połączeniu z alkoholem? Większa psychodela? Lepsze wizuale? Głębsze odczucia? Czy może po prostu trochę spłycić podróż? O psychozy się nie obawiam. Miałem kilka razy styczność z tą substancją, jednak czasami mi czegoś brakowało.
DCNEK też po jednym baloniku daleko mnie wysłała, a bez tego miksu zupełnie przeciętnego dyso-tripa miałem.
To był strzał w dziesiątkę - podejrzewam, że zmienił się szlak metaboliczny, co wpłynęło na profil działania. Owszem - byłem już nieco uprzyjemniony dwoma piwkami i mogła to być kwestia miksu, ale substancja była dla mnie dzięki temu znacznie pełniejsza.
Początkowo (przy sniffie) doświadczałem dosyć pustego działania, tym razem kreatywność, abstrakcyjne myślenie i chęć do działania były bardzo satysfakcjonujące. Do tego doszła zauważalna euforia, której nie miałem również poprzednio.
Było to jedno z moich ulubionych doświadczeń z dysocjantami. W końcu zrozumiałem, za co ja tak lubicie. Dzisiaj kolejne testy.
Planuję poćwiczyć przed, bo jestem trochę wyprany z dopaminy po seksie i używkach.
Ciekaw jestem, w jakim stopniu to była kwestia piwa, a w jakim ROA. Ktoś się może odnieść z autopsji?
https://neurogroove.info/trip/you-are-s ... -wonderful
Chyba że wsi to wtedy było dosyć inaczej, bardziej trippy.
Podziel się posiłkiem, chamie
Myślałem o homecie, żeby nie przegiąć. W sumie nie łączyłem nigdy dysocjantów z psychodelikami, ale paru znajomych opowiadało.
Tylko, że akurat ta panna jest bardziej psychotyczna, więc nie wiem, czy to dobry pomysł.
Spytałem tutaj, a nie w miksach, bo są tylko bardzo ogólne wątki.
Tu będzie podobnie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.