Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 389 / 100 / 4
Jeżeli noddy są konkretne to ciężko cokolwiek zdziałać. Chyba jedynie jakieś mocne stimy pokroju fety albo kota mogą je poskromić. Jak mnie teraz ścięło po miksie PST z kodą i fenibutem to ani pseudoefedryna ani kawa w ilościach przemysłowych nic nie dają.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 3497 / 742 / 0
Najpierw chcecie się turbo ugrzać a potem pretensje, że za grube nody i trza się ogarnąć. Hardorowe opiowraki to mega niedojebańce. Jedzta kodę i szanujta tolerkę. Jak Cię już 300 mg kody nie grzeje to nawet chuj do dupy nie zadowoli.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 389 / 100 / 4
@Zgienty Ale kto tu mówi o pretensjach? Z czystej ciekawości chciałem sprawdzić czy wyżej wymienione metody zadziałają i szczerze mówiąc jakoś wcale mi nie było przykro, że się nie udało.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.