17 stycznia 2021przodownik pisze: ja dostałem w tym tygodniu receptę na 2x Nitrazepam GSK i po krótkiej przerwie od psychotropów, celem zbicia tolerancji oraz ogólnego odzwyczajenia się od tej grupy leków przystąpiłem do testów (...)
pozdrawiam wszystkich benzożerców.![]()
![]()
PS/OT: To co napiszę to tajemnica poliszynela, ale tak jak nie każdy pies to pała, nie każdy ksiądz to pedofil tak samo nie każdy lekarz/lekarka to dinozaur pamiętający wielki wybuch. Ostatnio byłem zmuszony zdobyć recepty na wieczorynce, czyli NPL (oni wymyślili tę nazwę). Doktor mówi wprost, bo nigdy się nie rejestruję przed rozmową z lekarzem, żebym nagadał w rejestracji, że mam lęki, ataki paniki etc. (no wie pan co gadać rzekł) No a rejestracja przed rozmową z lekarzem to strata czasu, często i pół godziny z receptą na syropek Hydro finalnie :| Na początku pierwszego lockdownu skuteczność 100%, teraz średnio co 5 piąty wypisze albo i rzadziej. No ale ten to był mistrz. Chciałem clona na co on, a chce pan dwie paczki, bo ja to nie lubię tych teleporad to wole mieć z głowy. Mówię jasne! Na co on: "To jeszcze Panu Lorafenu dwie wypiszę, też mocne - spodoba się :-)
Dodam jeszcze, że tydzień później, bo już tylko na dr Bogdana poluję wypisał mi Tramal Retard 100 mg 50 pcs oraz Imovane - oczywiście po dwa opakowania. Na następnym dyżurze dam mu spokój, żeby pałki nie przeginać, ale w przyszłości poproszę o Tramal w kroplach no i właśnie ten Nitro GSK.
Taki offtop humorystyczny, mnie akurat bawi, może to kwestia 1 g Tramalu, ale akurat w kapsułkach na podkładzie z tego Imovane właśnie w liczbie 3 tabletek. Kilka godzin prac w domu różniastych a teraz piękne przysypki jak te czarnuchy w komunikacji miejskiej z filmików kompilacji :D Bez kitu przez te odcięcia 1-2 minutowe pisałem to chyba ze 40 minut <rotfl>
Pozdrawiam
Klona i alpre mogę jeść tonami i jedyny efekt toamnezja
Szkoda tylko że moje rozpieprzone GABA pozwala mi wchłonąć paczkę (100mg) na raz, może dwa w przeciągu 2-3h i absolutnie nie zasne, bo moja tolerancja na efekty hipnotyczne jest wyje... pod sufit. Ale za to afterglow taki, jest niesamowity nastepnego dnia.
Kolejna sprawa - nie jestem kurda okulistą, nie znam sie, ale co daleko - słabo widzę. Okularki muszę sobie sprawić. I zauważyłem coś mega pojebanego. Po wzieciu nitrazepamu ( i tylko nitrazepamu, żadnej innej nitrowanej bzd ) wyostrza mi się wzrok jak sokół. Ja normalnie staje i oglądam rzeczy na ulicy, i wszystko widze tak wyraźnie, że brak słów. Szukałem na pubmedzie itp. jakcihs powiązan ale nic nie znalazłem. Jak to możliwe, żeby nitrazepam i tylko nitrazepam dosłownie na pare godzin całkowicie naprawiał wadę wzroku? Przecież to jest popieprzone. Nic na ten temat nie mogłem znaleźć. Tylko nitrazepam tak działa.
żadne benzo z n2o (c-lam, flunitra, nitrazolam itp itp - nic) tak nie działa. Tylko nitrazepam. Wtf?
Np. napisy na pasku informacyjnym, numery tablic samochodowych, ceny w sklepach...
2.To benzo jest słabe jak zwalone Rolki, może rekreacyjnie jest 5 procent lepsze.
3.Działa bardziej na lęki.
4.Jest drogie i szkoda kołować.
5.Król to Xan i Midas.
6.Estazolam tańszy, łatwy do dostania i dużo mocniejszy.
1.Jest słabe to gówienko.
2.Chilluje lepiej od Xanana, ale słabe
3.Działa długo.
4.Ładuję się 4 h.
5.Estazolam mocniej zbija na przykład i częściej go piszą, ale profil substancji lepszy (nitra)
6.Zajarasz jesteś w niebie
7.Sram na chemole, bo to dla ćpunów i będę jarał.
8.Jak to walisz to upadłeś nisko i ćpun z ciebie i dzisiaj zacząłem myśleć.
9.Robisz na tym syfie mega tolerkę jeśli chodzi o benzo.
10.Rekreacyjny przelicznik na moje 5 mg nitra to 7 mg Rolek i było pisane tabela to gówno.
11.Nawet nie ma dokładnie czasu pół rozpadu w necie takie zajebiste to jest i zbadane xd.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata