Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 389 / 100 / 4
Po MDMA, DXM czy opioidach muzyki słucha się doskonale, natomiast prawdziwą zmianę w jej odbiorze zaobserwowałem - o dziwo - po fenibucie.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 2814 / 367 / 0
Do słuchania muzyki MDMA nie ma sobie równych.. opio też mogą być ale to nie to samo co dobra emka :)
  • 516 / 110 / 7
Jak dla mnie chyba 2C-B
  • 605 / 90 / 0
Najlepiej wspominam odbiór muzyki po 3mmc (mam na myśli sorty przed delegalem 2015) oraz po 3cmc.
Coś pięknego.
Doznania x1000.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 594 / 82 / 0
amfetamina i oldschoolwa muzyka elektroniczna np clubbase do 2005, krecik i protector lotnicza..
i moja slabosc czyli alprazolam+Bromazepam, drink whiskey lub jagera i kilka numerow o czyms brzmi zupelnie inaczej
Jestem dość trudny.
  • 512 / 57 / 0
21 sierpnia 2021Hlaskover pisze:
Po MDMA, DXM czy opioidach muzyki słucha się doskonale, natomiast prawdziwą zmianę w jej odbiorze zaobserwowałem - o dziwo - po fenibucie.
Po fenim muzyka to miod, ale polecam jeszcze dorzucic pregabaline ! to juz wgl jest kosmos. Ale po baklo jest podobnie.
  • 1195 / 223 / 32
21 sierpnia 2021Hlaskover pisze:
Chyba dużo tego DXM nie wrzucałeś, co? Na wyższych poziomach muzyka staje się czymś więcej niż tylko muzyką, w ogóle jej nie przypomina nawet
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 3455 / 563 / 2
Muzyka pięknie brzmi na dawkach dziewięćsetki deixemu oczywiście zaznaczam, że osoby z niewyrobioną tolerancją niech nie próbują. Wrażenia słuchwe na wejściu deixemu (mi się czasami ładuje trzy godziny) to coś pięknego muzyka brzmi bardziej akustycznie i w ogóle na subwoferze jest cool.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 389 / 100 / 4
@Dodelijke Miałem okazję ostatnio przetestować takie połączenie i zgadzam się w pełni.
@Klamm Fakt, DXM jadałem zwykle w przedziale 450-600mg.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 1 / / 0
12 sierpnia 2011sieka pisze:
:-D Czekam na wasze propozycje

zmieniono nazwę tematu - a.a.
DXM ;D
na szczycie :psycho:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.