Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Wychodząc z apteki zjem tabletki, i udam się w stronę lasu, tam sobie będę tripował. Trochę za ciepło jest, ale w lesie powinno być ok. Jak nie wystąpią problemy ze strony układu trawiennego, to myślę, że powinno być fajnie.
Jak nie wystąpią problemy ze strony układu trawiennego, to myślę, że powinno być fajnie.
15 sierpnia 2021Czysty1Monitor pisze: Co sądzicie żeby zarzucić 150+150? Liczę na efekt 3 plateau spędzone w miejscówce w lesie w godzinach wczesnowieczorowych, i nie wiem czy przy wadze 60 kg i praktycznie 0 tolerancji lepiej jest dokupić jeszcze trochę czy jednak myślicie, że 150+150 dorzucane starczy czy jednak dokupić i zarzucić coś w okolicach 400 mg do 500mg. I która opcja była by silniejsza, dorzucanie 150+150 czy jednak 400 do 500 zarzucone na raz?
Dzięki za podpowiedź ;)
@Czysty1Monitor Daj znać czy to był dobry wybór
Fuzja - D5
Tylko drogo,ok 6€ za hustenstiller,silomat nie pamiętam.
19 sierpnia 2021Klamm pisze: @Jakku Hustenstiller Ratiopharm
@Czysty1Monitor Daj znać czy to był dobry wybór
Wielkie dzięki za radę dla świeżaka ;)
Cała przyjemność po mojej stronie. Pozdrawiam.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.