Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 482 / 96 / 0
Nie ma co się śmiać. Mój pierwszy raz z kodeiną 150mg był o wiele mocniejszy niż jakiekolwiek próby z morfiną nawet w ilości 200mg iv.
  • 1195 / 223 / 32
Lepiej jak pytają niż mają sobie krzywdę robić.
06 sierpnia 2021toxic1337 pisze:
"CZY 75MG BEDZIE OK NA PIERWSZY RAZ?"
Temat ULTRA RAPID METABOLIZER
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 773 / 105 / 0
Still jeśli ktos jest ultra rapid metabolizerem to 75mg kodeiny nie przemetabolizuje sie do takiej dawki morfiny aby komuś coś sie stało, chociaz fakt - co organizm to reakcja troche inna... ;))
  • 407 / 40 / 0
Ostatnio kodeina przestala na mnie dzialac tak jak powinna nie wazne czy wezme 300mg czy 700 przyjemnie jest moze kilkanascie minut potem same efekty uboczne. Biore od 3 lat nigdy nie mialem ciagow robilem przerwy po kilka tygodni. Co jest nie tak czy to mozliwe ze juz wykorzystalem jej potencjal?
  • 3455 / 556 / 2
U mnie jest to samo. Możliwe, że oszukują i nie wrzucają 15mg codeini phobias do tabletki tylko np. mniej?

Jak Boga kocham mam to samo czy zarzuce 300 czy zarzuce 700 nic zero nul.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1195 / 223 / 32
Możliwe, że oszukują i nie wrzucają 15mg codeini phobias do tabletki tylko np. mniej?
Ale wymyśliłeś. I innych klepie, ci trafiają na niezredukowane opakowania, a ty nieszczęśliwy trafiasz na te zredukowane i ciebie nie klepie.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 3448 / 718 / 9
Leciałem ostatnio 3x dzień 240/dzień nic. Normalnie grzeje fajnie. Jeszcze receptory nie zwraczone. Tak jakbyś zjadł 24 mg morfiny. 12 mg oxy. To nie jest takie nic. Na komforowe funkcjonowanie bez pustego noddingu. +alko, +weed da się żyć. To teraz pewnie zjem 300 czyli 2x 10 tab. Chuj z hajsem. Poszanowanie tolerki najważniejsze.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 482 / 96 / 0
Ja co trzeci/czwarty dzień pozwalam sobie na 480mg i za każdym razem jest zajebiście. Naprawdę mocno, i tolerka nie skacze. A jeśli czuję, że jest troszkę słabiej to tydzień przerwy i potem wszystko wraca do normy. Mam 2.5h czerwonej mordy, rozkoszy i przysypiania 🤠 Nie ma mowy żebym wrócił do ciągu, same minusy to ma. Nauczyłem się trochę samokontroli wychodząc z dolnego szczebla drabinki nałogu i wspinając się spowrotem do góry.
  • 3448 / 718 / 9
Z tym thioco to jest tak, że masz ćpaj se opio ale masz ćpać na sportowo. I musisz tolerkę trzymać na takim poziomie żeby jedna duża paka Cię fajnie grzała a jak nie grzeje fajnie to znak, że już czas zrobić reset. Bo nie będziesz przecież jak pajac biegał od apteki do apteki za wciąż uciekającym królikiem. To ma Cię grzać bo też nie ma co jebać sobie kich takimi ilościami masy tabletkowej.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 5124 / 889 / 0
Wiadomo, że łatwo to w teorii wygląda...
To już brąz łatwiej w ryzach utrzymać kiedy diler po uliczkach przestawia.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.