Co to za popierdolony ( bo inaczej nie mogę nazwać ) psychoterapeuta ? Frajer po kursie podważa kompetencje nieznanego mu lekarza po wielu latach nauki ? Ja Ci radzę znajdź normalnego terapeutę a do psychiatry zapisuj się jak najszybciej. Ta sytuacja może być niebezpieczna dla Twojego zdrowia. Brałeś lek 4 lata i bez pomocy lekarza średnim pomysłem jest odstawianie go samemu, zwłaszcza że wnioskuję po wpisie że nie jesteś doświadczony jak ludzie na tym forum.
Albo jesteś słabym prowokatorem, albo po prostu bezgranicznie nieporadny życiowo.
I dlaczego masz słuchać tych bzdur? Jej przekonania nie stoją ponad tym, co dzieje się ze zdrowiem i jak ciężka jest odstawka CT.
To nie ona odczuwa efekty, tylko Twój organizm cierpi.
Jaki jest powód stawiania jej słów, ponad wzięciem się za leczenie tego, co naprawdę Ci dolega?
Potrzebujesz - i to szybko, realnej pomocy, prawdopodobnie lekowej obstawy, a nie tylko opowiadania o sytuacji znalezienia się w nałogu. To nie jest w chwili obecnej priorytet.
Nie może być tak, że cierpisz po części przez czyjąś niekompetencję.
No, ale "trust me, I'm a doctor"...
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.