Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Tylko wiem, że mam tolerkę (po używaniu 3-ho-PCP) a dorzucanie DCK nigdy się u mnie dobrze nie kończyło.
Myślę, żeby zarzucić naraz 80mg p.o. lub p.r. tak dla pewności, ale to też szansa jest, że mnie odetnie i będę tylko czarny ekran pamiętał. Może spróbować 40mg i potem kolejne dorzucić? Może ktoś wie jak zapewnić dobre ugniatanie na stopro? Dobrze by było wiedzieć.
I pytanie czy mixowanie z 3-ho-PCP jest bezpieczne? Na płytsze i głębsze tripy?
3-ho-PCP bardzo przyjemne jest, ale wizuali to po tym nie uświadczysz, z kolei DCK wizualnie (CEV) wypierdala z gry większość dyso, ciekawi mnie jak to by się łączyło..
Czy odpuścić na dziś eksperymenty?
09 kwietnia 2021Pregabalina pisze: Czy mogę zazywac selegiline razem z dck?
Co mi się podobało najbardziej, to uczucie bycia znów nastolatkiem.
Serio, jakbym się w czasie cofnął.
Piekne, bezkitu.
Tylko z takim miałem do czynienia i oczywistą psychozą maniakalną przy ostrym przegięciu (chociaż wydaje mi się, że za każdym razem miksowałem z innymi dyso).
Są ludzie, którzy wymiotują przy DCK, głównie przy podaniu oralnym.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.