Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Jakby co to zamierzam zjeść MiPTa i DiPTa
Przy DPT i MiPT nie odczuwałem dyskomfortu. AMT trochę spidowało. Mnie nieznacznie, ale kolega który ma problemy z niedokrwieniem dłoni poschizował się po 20mg i poprosił by zawieźć go do szpitala. Trochę też psychicznie napędzał to.
Powodzenia. Daj znać w wątkach. Sam za jakiś czas zabiorę się za niepodstawione ponownie.
Nie wiem czy w tym roku spróbuję bo jeszcze czeka mnie ośrodek ale jak wyjdę to nawet obojętnie jakiego paychodelika przypierdolę tylko nie w domu bo już raz mam przestrogę po GBL gdzie wyskoczyłem przez okno z 3ciego piętra (licząc parter 4 piętro) ale uszło że żyję i chodzę nooo ale poskręcany jestem jak android - ale o wypadku to później w danym temacie bo piszę to i coś nie mogę nawet zacząć.
Noo to pojadę sobie gdzieś na łąkę - na pewno zadbam w 100 % o s & s.
Właśnie chodzi mi o to czy szkodliwy jest ultrafiolet czy każde światło. Do tej pory zawsze myślałem, że ultrafiolet, ale tak zacząłem się zastanawiać.
Czy to zaczęło się degradować na jakieś formy węgla?
Jak długo stał roztwór? Alk czy woda? Dawno temu czytałem, że po dwóch tygodniach tryptaminy w roztworach degradują. Nigdy nie sprawdzałem. Do dwóch tygodni zużywałem całość.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.