Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 49 / 5 / 0
Ja tam przed zarzuceniem kody biore od 75-125mg baklo i wchodzi ideolo :P
  • 586 / 81 / 0
Ja tam wole tramal %-D
Jestem dość trudny.
  • 3455 / 556 / 2
16 lipca 2021furyofpatientman pisze:
16 lipca 2021Mefistofeles1945 pisze:
Ja ostatnio zjadłem 1g kody i nic nie kopło.. Kilka ostatnich razy też dużo kody eh kapryśna jest czy po prostu już nie działa? Zaznaczam, że zawsze kopała super, co to może być w czym problem?
Taka tolerka czy jestes w ciagu? Czasami mniejsze dawki dzialaja lepiej niz duze. Mi starcza 150mg a jak wrzucilem raz z głupoty 300 to praktycznie nic nie poczulem.
Spróbuję jutro jedną paczkę 10 tabletek thico czyli 150mg może faktycznie nie potrafię się wstrzelić, bo zbyt wysokie dawki.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 963 / 81 / 0
@StanislawZoneLol ile tego DXM do kody podjadasz?
  • 584 / 36 / 0
Co myślicie, opłaca się zarzucić tak...
150mg pregabaliny, 240mg kodeiny (może więcej) i że 120 na oko tramadolu + paracetamolu wyjdzie z 1.5g do tego No i sulfogowno z thioco..
Takie połączenie, bo tolerke miałem z 600na kodeine ale nie wdupcalem przez tydzień xd
  • 151 / 8 / 0
Wątroba powie Ci kiedyś dziękuję za takie połączenie. No ale czego się nie robi dla zdrowia.
  • 3455 / 556 / 2
Ja dziś dwa syropki plus 1x16 nawet ujdzie faktycznie zmniejszyłem dawkę z grama kody prawie o połowę i lepsze efekty.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1928 / 314 / 0
16 lipca 2021furyofpatientman pisze:
Ja ostatnio zjadłem 1g kody i nic nie kopło.. Kilka ostatnich razy też dużo kody eh kapryśna jest czy po prostu już nie działa? Zaznaczam, że zawsze kopała super, co to może być w czym problem?
Taka tolerka czy jestes w ciagu? Czasami mniejsze dawki dzialaja lepiej niz duze. Mi starcza 150mg a jak wrzucilem raz z głupoty 300 to praktycznie nic nie poczulem.
Spróbuję jutro jedną paczkę 10 tabletek thico czyli 150mg może faktycznie nie potrafię się wstrzelić, bo zbyt wysokie dawki.
Wtedy jak poszedł gram, to zjadłeś 10 paczek thiocodinu?
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 3455 / 556 / 2
Nie jedna paczka to 10 tabletek po 15mg każda, tj. 150mg jedna czyli mniej z 6 czy 7 jakoś tak małe paczki duże syrop wyszło jakoś 1000z hakiem.
  • 584 / 36 / 0
19 lipca 2021Aldrej pisze:
Wątroba powie Ci kiedyś dziękuję za takie połączenie. No ale czego się nie robi dla zdrowia.
Jednorazowy rzut by był
Zablokowany
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.